• 6ats.

    Tortas pirmam gimtadieniui

    Arteja dukrytes pirmas gimtadienis. Noretume pavaisint mazuosius sveciukus skaniu ir sveiku skanestu, panasiu i torta. Nesinori is parduotuves, noris kazko naminio:).
    Is anksto aciu uz idejas.

    tulpeReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Sveikute, as savo dukrytei kepiau torta pati, idedu nuoroda su receptuku, tik maniskis skyresi forma, vaisiais ir papuosimais...beje patariu perdaug nesulaistyti biskvito, nes su laiku jis automatiskai minksteja ir jei tortuko liks rytdienai biskvitas jau gali buti per slapias...man jis patiko, kad tiesiog jame beveik viskas ka galima vaikuciui tokio amziaus-jogurtas, vaisiai, biskvita kepiau beveik be cukraus...ir mums buvo skanu, ir sveciams... :)


    http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/gytuko-pirmojo-gimtadienio-tortas

    Lukniukas

  2. 2

    kaip tik siandien zurnale"tavo vaikas"skaiciau apie tortukus metinukam.gali buti koks zelinis is kompoto su lengvuciu biskvitu arba neriebiu jogurtu ir kuo maziau visokiu papuosimu.

    ruta26

  3. 2

    gali padaryti namie tingini,jis skanus be galo.be to pati padarius zinosi is ko jis.

    axom

  4. 2

    Musu suneliui pirmojo gimtadienio proga seneliai uzsake labai dideli torta su vaikucio vardu ir skirtingu keliu skoniu. Tikrai labai skanus buvo. Sakeme siauliuose. manau ir kituose miestuose turetu buti, tas tortas vadinasi avangardas. Beje mano galerijoje yra foto sio tortuko, jei idomu :)

    Indruke

  5. 2

    As savo suneliui kai buvo 5 metukai torta uzsakiau, aisku automobili raudonos spalvos, ten kur numeris turejo buti uzrasytas tai buvo uzrasytas jo vardas.vaikas buvoo laimingasir aisku labai graziai ir neiprastai atrode :)

    Panteriuke

  6. 1