Atsakymai

  1. 3

    Pirmiausiai bandykit naturaliais budais, duoti slyvu, jogurto kefyro ar dar kokio maisto laisvinancio viduriukus, kaikam burokeliai padeda. O tada jei nepadeda galima espumisan lasiuku duoti.

    Kalnietiene

  2. 2

    Patarčiau daugiau sriubyčių valgyt, nes kartais tik to ir trūksta, kad susitvarkytų viduriukai. Alijošiaus sultys irgi labai gerai padeda išspręsti šią problemą. Jas galima duoti net ir tokio amžiaus vaikučiams, tik mažesniais kiekiais. O ir nauda dviguba, nes papildomai dar ir vitaminų bei mineralų gauna.

    trejetukas

  3. 2

    slyvos, razinos, kefyras, moliugas, kivi. sie produktai minkstina viduriukus. mum anksciau padedavo kefyras, dabar jau nepadeda. pabandziau duoti kivi, tai jis gerai padeda. pabandykit ir jus.

    vestina

  4. 1

    visu pirma perziurekit maisto raciona, itraukit daugiau skysciu, vaisiu,kosiu.

    Milana69

  5. 1

    reikia daug skysciu duoti, sriubyciu, arbatu ir pan, taip pat slyvos kiek zinau minkstina vidurius.

    Indruke

  6. 1

    Duokit daugiau skysciu, arbateliu, sulciu, sriubyciu. O buoliuka sutarkuokit,kad butu labai smulkus, gal gerai nesukramto dar. O siaip Linex yra neblogos kapsules, gerosios bakterijos.

    Linute39

  7. 1

    taip pat cia gali paieskot patarimu:
    http://mamanija.lt/klausimai/14463/uzkieteje-2-m-vaiko-viduriai
    http://mamanija.lt/klausimai/11031/kaip-kovojate-su-uzkietejusiais-viduriukais-mergaitei-1-8metuku

    redusis

  8. 1

    mano panai taip pat 2metai. jaigu uzkieteje viduriai nuperku dziovintu slyvu, uzpilu verdanciu vandeniu, kai atsala duodu gert ta kompotuka, jai valgys dziovintas slyvas galima ir jas duot (kur ismirkusios). dar padeda kiviai. priedo dazniau duokite vaikui sriubyciu, bei gert

    Anonimas