Atsakymai

  1. 4

    Dabar turejau bobo tai nei kvapo nei efekto nepastebejau, reiks pabandyt amvejaus

    Kalnietiene

  2. 3

    Aš naudoju vaikiškus ir universalius. Tai man vaikiški labiau patiko. Išskalbia gerai ir tikrai ilgai užtenka. O tais kur suaugusiems, kažkaip nusivyliau. Nepasakyčiau, kad labai super atskalbtų. Nors irgi labai ilgam laikui užtenka.

    trejetukas

  3. 2

    as naudoju labai geri,i nieka nekeisciau ir kitiem rekomenduociau

    rutikas

  4. 2
  5. 2

    as naudoju amway miltelius jau daugiau nei desimt metu,todel manau, kad papildomu komentaru nereikia.taip ne visada naudojant sias priemones gaunamas idealus rezultatas iskarto. tai priklauso nuo to kiek uznesiotas audinys, vandens kietumo ir teisingai paruosto tirpalo skalbimui.skalbinius taip pat reiktu paruost skalbimui t.y isrusiuot i dazancius ir ne, apruost demes.pvz. uogu jogurto demes reikia palaikyt baliklio tirpale ar tiesiog suslapint ta vieta ir uzpilt nedideliu kiekiu baliklio. palaikyt ne maziau pusvalandzio, po to isskalbt pasirinktais milteliais. riebalu demes gerai isima nedidelis kiekis LOC koncentrato ir t.t.neskalbt daigiau nei 4kg. iskarto. atkreipt demesi i nuorodas ant etiketes.skalbimui naudoti toki tirpala;mirkymui naudoti tryzyme miltelius lygiom dalim sumaisytus su skalbimo milteliais. skabimui- milteliai su balikliu, skalavimui -skalavimo priemone, kuri dar ir palengvina lyginima, atgaivina spalvas tiek baltiem, tiek spalvotiem. Jei rezultatas vistiek netenkina,reikia padidinti skalbimo masinos apsukas. patikrinti ar milteliai is stalciu papuola i barabana arba pilti miltelius i backeles ir imesti kartu su skalbiniais.Milteliai ne tik labai taupus, bet svarbiausia be chemikalu.ju nelieka audinyje,pailgeja audinio vatojimo laikas. tinka jautriems ir alergiskiems.kai kurias skalbimo priemones galima pritaikyti kitiems valymo darbams.

    raima

  6. 2

    as naudojau ir miltelius ir minkstikli na nzn skirtumo nepastebejau tik kad ilgai uztenka

    simka

  7. 2

    aciu uz nuomones:) kad ir kokios jos butu, vistiek reiks pabandyt:)

    Kalnietiene

  8. 2

    Amway milteliu daugiau nepirksiu.Viena karta nusipirkau,aisku kainavo ziauriai brangiai...visi skalbiniai liko rusvi. Man pradejo aiskinti ,gal skalbykle sena, kalkes is masinos ejo ir ttttt. O masina mano,kaip tycia nauja. Ai, daugiau nenoriu metyti pinigu yra ir siaip normalios, nekenksmingos produkcijos.

    Linute39

  9. 1
  10. 1

    Aš naudoju ir miletelius universalius ir skystą skalbiklį, tikrai labai puikūs skalbikliai. Milteliai gerai skalbia nuo 60 laipsnių, o skystas skalbiklis net šaltame vandenyje gerai išplauna visas dėmes ;) super produktai

    GitanaZ