Atsakymai

  1. 3

    Jei tos išskyros pasirodė maždaug tom dienom, kai turėtum susirgti, tai greičiausiai nieko baisaus. Per keias dienas turėtų praeiti. Man irgi jų buvo tuo laikotarpiu. Bet jei jos ištisai yra nuo pastojimo dienos, tai reikėtų sunerimti ir vistiek bandyt kreiptis pas gydytoją.

    trejetukas

  2. 3

    Dellta, man asmeniskai nebuvo tokio dalyko, as tau patarciau nueiti pas savo gine ir pasirodyti kaip bebutu... sekmes!!!

    Simutia

  3. 3

    man per visą neštumą nebuvo jokių išskyrų,net prieš gimdymą neišėjo gleivių kamštis,tai aš abejočiau ar tos tamsios išskyros nėra blogai.
    bandykite dar kartą nueiti pas gydytoją ir paaiškinti,kad nerimaujate.

    emiliukas

  4. 3

    oj mergyt nenoriu gasdinti bet man taip buvo. Ir persileidau. Bet tikiuosi kad pas tave bus kitaip ir tos tamsios isskyros tai nuo implantacijos kraujukas senesnis. Nes yra atveju kai implantacijos metu isiskvetbe kur nors prie pat pat kraujagysles, tai daugiau tu isskuru buna.

    Anonimas

  5. 3

    testai parode teigiamus atsakymus visi kiek dariau. Leliuka mes planavom,tik pergyvenu kad nebutu komplikaciju. pas gydytoja papulsiu tik po menesio,siuo metu gyvenu airijoje . gydytojai dirba atmestinai ir ziuri pilva tik nuo 6 nestumo menesiu

    dellta

  6. 3

    o jau sulaukei teigiamo nestumo testo?na buna kad kai kurios moterys serga ir nestumo metu menesinemis,bet jei neramu,ar pajusi kad skauda pilva ar dar kokiu pozymiu manau butu geriau pas gydytoja nueiti..

    sandritute

  7. 2

    isgasdinot jus cia mane... bet as girdejus kad moterys nestumo metu dar buna serga 3 ar net 4 menesius.... aisku as nesergu,man tik pateplioja ir tiek..

    dellta

  8. 2

    tai gali buti zenklas gresiancio persileidimo, skubek pas daktare.

    Kalnietiene

  9. 1

    Kai man nėštumo metu pasirodė rudų išskyrų tai aš kuo skubiau lėkiau į ligonine, nes bijojau kad neprisišauktų persileidimas, bet man jau buvo apie 5 mėnesiai, tai mane guldė į ligonine tyrimams, tačiau viskas buvo gerai, nes kraujingų- rudų išskyrų pasirodė dėl gimdos kaklelyje esančios žaizdos.Manau niekada nereikia laukti, o pasirodyti savo ginekologei ar važiuot į ligonine apžiūrai.NOrs tau tik nėštumo pradžia tai nelabai galiu ką ir pasakyti...

    laimike

  10. 1

    mano draugei buvo taip pat, kaip ir Nesvarbu. Patarciau pasirodyti gydytojai, tokiu atveju turetu tikrai anksciau priimti.

    esperanza