• 12ats.

    kaip išmokyti vaiką anglų kalbos?

    turim visai rimtą problemą - kiekvienais metais keitėsi anglų kalbos mokytoja.šiemet atėjo dar visna - nauja, reikalavimai - kaip stipriems ketvirtokams, tačiau jie beveik nieko nemoka :( juk du metus mokytojos vis ėjo į dekretą ar dar ku - trys net pasikeitė, ir neko gero jų neiškmokino. o šiemet jau liepia kalbėti klasėj tik angliškai, o jei nesugeba - minusus deda... :( namie pati kažkiek galiu pamokinti, bet tirkai nėra tiek daug laiko, kad dviejų metų kursą greit išmopktų... o ankstesnės mokytojos sakydavo, kad jie moka pakankamai, todėl ir nelabai ką pamokindavau papildomai... buvau kalbėtis su dabartine mokytoja - ji tik sako, kad silpna klasė, ir kad reikalaus taip ,kaip ir priklauso. kaip greičiau vaiką išmokinti savo jėgomis? gal yra kokios programos kompiuterinės ar dar kas, kad greičiau išmoktų pačius pagrindus?

    Ineta_MokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ot kokia nesamone, kai pagalvoji - mokytojos keitesi, ne jusu kalte, kad neismoko vaikas kalbos. tuo labiau, ne vaiku :(((
    as anglu valstybini egzamina islaikiau geriau nei lietuviu, tai is patirties galiu patarti nespausti itin vaiko, bet duoti paziureti anglu kalba kad ir multiku - nete paieskokit, atsisiuskit. kazkada mokiau anglu kalbos, tai pamenu, kad reikia linksmai tai daryti:) ir sakykit, is kokio jus miesto? paieskociau knyguciu kokiu, galeciau paskolinti.
    siaip vaikai gi labai imlus kalboms, tikkad kiek supratau, mokytoja per griezta pasitaike.

    Elevina

  2. 1

    manau filmukai labai padeda, daineles, igarsintos pasakos anglu kalba, zaidimai ir pan.

    juratele

  3. 1

    Vargu ar išmoks šitaip daugiau anglų kalbos geriausias variantas jai leidžia galimybės samdyti papildomą mokytoją,kad pamokintų šios kalbos,pamenu mano keletas klasioku tevai irgi buvo pasamdę anglų,vokiečių kalbos mokytojus kad per savaitę dar papildomai kelias pamokas pravestų arba dar galima įrašyti i būrelį kokį ar modulį anglu kalbos,pamenu aš kartais vaikščiodavau į papildomas pamokas(būrelius,modelius)kurie mokinosi matematikos ar užsienio kalbų,pamenu seniau draugė eidavo į anglu būrelį tai jie ten rašydavo užsienėčiams laiškus angliškus,važiuodavo į eskursijas įvairias na tikrai labai įdomu buvo,tik nežinau ar dar tebėra išlikę tokie būreliai..Pvz mano duktėrėčia išmoko anglų kalbą per metus besimokindama tarp angliukų vaikų,jai dabar 6 metai:)

    ikmeskute

  4. 1

    tai internete visko gali rats begales, bet vistiek vaikas mazas jam sunku savarankiskai na pabandyt gali english as second language online ir ten pagal lygius ir t.t rasit pratimu ir kitokiu pamoku.. o siaip manau kad klausyt ismoktu tai skatink ziuret vaiksikus filmukus (jei taviske dar ziuri) tik anglu kalba, tai bent supras, zodynas plesis,o prie gramatikos reikia pasedet, bet jei pati moki tai tikrai nera sunku gi tu pratybu sasiuviniu visokiu yra tai kartu studijuojat, nes vistiek ismokt reiks..

    Anonimas

  5. 1

    as vaiksciojau papildomai i anglu kalbos mokykla, tai ten gan neblogi pagrindai, aisku viskas priklauso nuo turimu lesu, sutinku su anemeja kad anglu stutentes kainuoja nebrangiai ir imanoma atrasti nebloga kuri padetu pasitempti, girdejau vaikam tai padeda.

    wiktoriuke

  6. 1

    dar jeigu yra galimybių pasamdykit anglų kalbos mokytoją arba kokią studentę mokančią gerai anglų kalbą

    anenija

  7. 1

    mano sūnus šiemet penktokas aš irgi vargstu su juo su anglų kalba, nes pradinėse klasėse nekokia mokytoja buvo, bandau pati kažkiek mokintis, bet ar persilauš neaišku, kantrybės ir jum besimokinant

    anenija

  8. 1

    mums ne antri, o jau treti metai, ir klasės mokytoja žino, kad jie nielabai ką moka,bet sako, kad teks tik pasistengti, tai ir sėdim dabar abi - mokomės žodžius ir tarimą, o jau tekstai pasakoti užduoti :( dar gerai, kad dukra pati stengias, net verkia kartais, jei kas nesigauna, bet kala tuos žodelius mintinai, skaito tekstus, kad tarimą išmoktų... net gaila jos, juk dar būreliai ir kitos pamokos laukia... apie žaidimus turbūt tik savaitgaliais galės galvoti... :( o jokio palengvinimo moksle šiais metais liepė nesitikėti - sakė, yra standartai, reikia tilpti į juos... todėl ir klausiu, kaip greičiau viską sukimšti į tą mažą jos galvelę...

    Ineta_

  9. 1

    manau,nelieka nieko kito,kaip mokyt vaika papildomai ( anglu kalbos kursai)

    Anonimas

  10. 0

    Sveiki, o kodel nesidomejoti papildomomis pamokomis?

    Anonimas