• 17ats.

    mamyciukai vaikai?

    turiu didele beda,mano sunus taip prisirises prie manes jog visiskai nesidomi nei zaislais nei kuo kitu,per diena kokias dvi valandas praleidzia ant kilimelio su zaislais,ju turi begales o likusi laika ant ranku.O didziausias siaubas jog sunui 6men ir savaite o jis dar nemoka ne pasliausti nei atsistoti ant keturiu,tik vartosi.Ar esate buve tokioje situacijoje,kaip manote ar jis ismoks sliauzioti,gal turit patarimu kokiu.Mane jau baime ima.

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    viskas cia normalu,o kas del mamyciuko,gal ir banaliai nuskambes bet man tai baisiai skamba neimk ant ranku nesupk,islepinsi..kada dar galesi pamyluoti,paciuciuoti toki maza svelnu kamuoleli?man buvo vienas malonumas pasupti vaika pries miega,apie pusantru pats atprato,kai nebereikejo vezimelio,pradejo daug vaikscioti,nesipraso net ant ranku.dabar jau 3 jam ir nepamyluosi taip daznai,reikia jam begioti,zaisti..greit isaugs is leliuko,ilgesites to artumo su juo,o vaikuciui jau rupes pazinti pasauli..

    sandritute

  2. 3

    Nu jo,norit kad vaikas vos 6 men lakstytu jau,juk tokio amziaus vaikuciai tik pradeda vartytis na ir teveliai gali po truputi jau bandyti sodinti,viskas cia normalu,o kad nemoka ropoti ir stoveti,tai dar nereiskia kad mamyciukas,paprasciausiai jam idomiau kai mama nesiojasi kartu,keiciasi vaizdai,tai ir nori kad nesiotumete.

    pavasarinuke

  3. 3

    nematau jokio siaubo jei 6men vaikas nesliauzioja ir ant keturiu nestovi. 6men ne tiek ir daug. maniskis sliauzioti ismoko 7-7.5men., ropoti beveik 8men... viskam savas laikas. buk kantri ir to laiko tikrai sulauksi ;)
    bet va, didelis prisirisimas prie mamos nera gerai. gal kiek ir pati prisipratinai ant ranku... stenkis ji uzimti, sudominti kokia veikla/daiktais/zaislais. pradzioje galit zaisti pasisodinusi ji ant keliu. po to, kai isizaidzia atsitrauk nuo jo, stebek ji is salies, pakalbink, bet taip, kad jis tave matytu. tada jausis ramus ir saugus, kai tu salia. po to nusisalink nuo jo, kad nematytu taves, leisk pabuti vienam ir uzsiimti savarankiskai su zaisliukais... stenkis be reikalo neimti ant ranku, nes jug is tiesu prie gero greit priprantama ;)

    romantike

  4. 3

    Tikrai perdaug nepergyvenki del sliauzimo.Man taipat buvo abida (aisku nepiktybine)kai matydavau kad vaikai jos amziaus,kad ir dabar sliauze o mano ne.Uhh siutas ime,kodel manoji nesliauzi.Taigi maniskiai dabar metai ir men ir mes dar nikarto nesam sliauzia,o kur reik nuriedam.Taciau maniske kaip kiti sako,nesliauzus-iskarto stojosi,ir ejo-aisku laikydamasi.Viena tik kelis zingsniukus paeina,kam eit pacei,jai ira kur laikytis.Tad ir tavasis gal pirmiau atsistos ir eis ,o tik poto sliaust bandys.Sekmes,ir kantrybes sulaukt sito.

    Fausta

  5. 3

    Del sliauziojimo tai tikrai nepergyvenk.Viskas gerai, ismoks veliau.O gal ir nesliauzios,o atsistos ir prades vaikscioti.
    Myli mamyte? Nu juk jis mazas dar.Negailek tos silumos,bet palengva parodyk ka jis turetu veikti.Zaisk su juo kartu,paskui duok vienam pabuti.
    Dar anksti ka spresti.

    Linute39

  6. 3

    Mano berniukui 6 mėnesiai ir 2 savaitės šliaužioti dar nemoka,tik sėdėti ir su vaikštyne vaikščioti sugeba visur ,o kai paguldau ant pilvo nieko nedaro atrodo,kad jam net nepatinka ant pilvo gulėti...o ant rankų nelabai per dieną valanda laiko jai būna ant rankų tai gerai dar nuo pat mažens mažai ant rankų laikiau,nes jai užmiega tai vežime arba bevalgydamas lovytėje niekada nemigdžiau ant rankų tik viena kartą besėdėdamas ant kelių užmigo:))Manau,kad tau tikrai nėra ko nerimauti:)

    ikmeskute

  7. 3

    dekui merginos pasidare biskeli ramiau man,matot praeita savaite buvom pas daktarus,yprastinei apziurai tai maciau tris vaikucius tokio pat amziaus,buvau apstulbus visi varo keturiom.Buvo tokia man geda ir nusivylimas,jog zliumbiau gryzus namo.Bet po jusu atsakymu supratau jog ne mano vienos dar nesliauzioja,dekui jums.

    oksaniukas19

  8. 3

    zinoma,kad ismoks.be reikalo pergyveni.musu mazasis irgi 6 men dar nelabai ka dare,bet paskui po truputi pradejo.8-9men kazkur pradejo tik sliauziot.ant ketusiu tai pat nemegdavo but.po to ir ropot pradejo ir viska

    nesvarbu

  9. 3

    maniske ir tokio pat amziaus,na bet ne rankinukas,buna kad zyzia,bet tikriausiai del dantuku,na o va mano sesei su suneliu tas pats buvo,tiesiog mamos is akiu nepaleidzia,sliauziot tikrai ismoks ir bus viskas gerai,maniske ir nesliauzioja tik vartosi

    masiniuke

  10. 3

    tikrai nepergyvenk,6 menesiu dar nera toks didelis,kad sliauziotu...dar nera ko nerimauti...kad ant ranku buna va cia tai beda...bet ka patart-nezinau,mes tokios bedos neturim..

    Anonimas