• 4ats.

    Esu truputi sunerimusi del menesiniu,gal kam buvo taip ir galite patarti...Mano menesines visad budavo nereguliarios,taciau veluodavo tik viena kita diena,o sykart pasirode 2sav.anksciau...

    Kai baigsis,zadu eiti pasikonsultuoti pas gydytoja,taciau gal kam taip buvo?ir galite kuo nors patarti?is anksto dekoju....

    mirrorMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man seniau buvo kad mm budavo reguliarios kas 28 dienos, o vienu metu prasidejo 1.5 savaites anksciau ir ciklas budavo kas 18 -20 dienu. po pusmecio vel susitvarke. buvau pas gine tai sake lengvas uzdegimukas.

    wiktoriuke

  2. 1

    Manau i visus klausimus del menesiniu geriausiai atsako ginekologes,nes pas kiekviena gali buti vis skirtingai,pas viena uzdegimas,kitai oro permainos(asmeniskai man daug reiskia oro permainos)

    Anonimas

  3. 0

    pas mane kazkada labai reguliarios buvo, ne diena neveluodavo. dabar kelios dienos, savaite ir tas vis kartojasi, kas antra menesi, jau beveik niekada laiku nebuna.

    Anonimas

  4. 0

    kadangi nenoriu kurti naujo klausimo, nes juos blokuoja, tai cia isiterpsiu, i panasu...paskutini karta intymiu santykiu turejau pries daugiau nei menesi ir saugojomes prezervatyvais tai buvo 20 ciklo diena. po to sirgau mmm, o si menesi jau daugiau kaip savaite veluoja. dariausi testa, neigiamas, bet vistiek paniskai bijau. ka patartumet ?

    Anonimas