Atsakymai

  1. 3

    Nesysioja. Kai susinervuoja ir nusiramina, tai buna, kad ta nakti i lova padaro. Iskart organizmas nesureaguoja, o po nakties - slapia..

    Jorkaile

  2. 2

    esu uzauginusi dvi dukrytes tai jos niekada nedarydavo i kelnytes jau nuo kokia 2 m, o mazoji dar tik 5 men tai nezinau kaip bus .

    lina38

  3. 2

    kai susinervina neprisisisioja,tik kartais budavo vasara kai uzsizaisdavo ir pati nepaklausdavau ar nori ant puoduko tada padarydavo.

    Ermita

  4. 2

    Mums tai sunkiai sekasi atpratinti nuo sauskelniu, bet manau, kad po truputi atprasim nuo ju. Sunelis supranta, kad reikia daryti i puodu, bet pats dar nesipraso. O kai padaro i kelnytes is kart nusimauna, ir atsinesa svarias ir praso, kad uzdeciau.

    ZivileN

  5. 2

    ne niekada taip nebuvo..mes sauskelniu visiskai atsisakem labai greit,per kelias savaites,kai maziui virs 2 metuku buvo, ir nuo tada nei karto nenutiko avarijos,nei nakti nei lauke,nei supykus..

    sandritute

  6. 2

    sia vasara ,mano mergaite pridare i kelnias parke (2metai) pratinu jau nuo pamperio tad eidavom i kiema be pamperio. zodziu, zaide mergaite apie val laiko uzsigavo ir pradejo verkt,tik ziuriu bega jau per kojas. o siaip tai niekad neprisisioja ar susinervuoja ar irzli buna, anksciau va budavo taip. jai jau verkia tai iskart nesk i tualeta, cia kalbu apie 1.5metu , bet dabar tokiu netyciuku nepasitaiko

    Anonimas

  7. 2

    Jei vaikutis susinervavęs ar apsiverkęs prisisioja kelnes, vadinasi yra kažkokių sveikatos sutrikimų, nes normaliai, tai taip neturėtų būti.
    Mano nei vienas neprisisiodavo beverkdamas. Tik labai retais atvejais iš juoko būdavo "nelaimių". Bet čia dėl to, kad juoko metu atsipalaiduoja šlapimo pūslės raumenukai, kurie yra šiek tiek silpnesni nei turėtų būti.

    trejetukas

  8. 2

    ne nesysioja seip jei yra tokia problema gal reiktu pas neurologa kreiptis tikrai isiaiskintu priezasty.

    pavasarelis77

  9. 2

    maniškė nesisioja,visada lekia ant puoduko.bet iki 2m.visko buvo,bet nesinervuodavo,o nusiimdavo šlapias pėdkelnes ir nunešdavo į skalbinių dėžę padėti.

    emiliukas

  10. 1

    Kai labai įsižaidžia - siusioja

    Auksare