Atsakymai

  1. 6

    Iš tiesų panašų klausimą norėjau užduoti ir aš. Na jei tik apie tai, kas sunku, tai nuo gimimo iki kada pradeda vaikščiot, sunku, nes ištisai vaikas ant rankų, skauda nugarą, negali ramiai nei pavalgyt, nei net duše nusipraust. Kai pradeda vaikščiot iki kažkur pusantrų, vaikas labai nesisaugo, visur lenda, nesupranta ko negalima ir kas pavojinga. Taip pat sunku. Va nuo pusantru ikmi kokiu treju jau lengviau, nes vaikas pasako ko nori, pradeda atsizvelgti i tai, kas negalima ir pavojinga, atpranta nuo pampersu. Nuo keturiu sunku, kai vaikui reikia veiklos. Jei eina i darzeli, tai su veikla viskas gerai, tik ligos puola, nes imunitetas vis dar formuojasi ir labai silpnas. O toliau sunku, nes vaikas neklausyt pradeda.. Mano sesiametis pradejes eiti i mokykla, tiesiog pradejo nebeklausyti, nebegirdeti manes. Tapo savarankiskas ir kazkoks piktas. Viska nori pats daryti, greit isizeidzia, daznai sako, kad kiti vaikai kazka turi, ko neturi jis. Ir jis zutbut ta pacia akimirka irgi to nori. Pvz,: Sportbaciai su blyksinciom lemputem. Taip uzsinorejo, kad pusdieni nekalbejo, kol nesusiruosem ju pirkt vaziuot...

    Jorkaile

  2. 4

    sunkiausia man buvo kai parsivezem maziuka i namus, viskas nauja ir nepatyrta. Maziukui skaudejo pilvuka tai su vyru pakaitom kol uzmigdydavom o ir as po operacijos buvau be jegu

    ginnta

  3. 3

    na,mes tik 3 menesiuku,tai nelabai sunkiu momentu ir buvo...sunkiausia iki dabar buvo kai keleta naktu nemiegojom iki 2-4 val ryto,nes pute pilvuka...

    Anonimas

  4. 3

    siuo metu nelengvas laikotarpis, mat dantuku dygimo metas prasideda... maziaus nuotaika nepastovi, viena minute linksmas, zvalus, zaismingas ir geras vaikis, o kita minute - piktas, irzlus, verkslenantis, nei padeti, nei paimti, viskas blogai... tai labai vargina, sekina ne tik vaika, bet ir mane. o cia tik pradzia, dar tik antraji dantuka pasitinkam... :)

    romantike

  5. 3

    sunkiausia kai dygo paskutiniai kruminiai dantukai, tada ir be mieges naktys ir tas blogai ir anas.

    Mila

  6. 2

    na mums greit 7 menesiukai taciau dar tokio sunkaus momento nebuvo, sveika mazoji, isdykus ,

    gintarevaldas

  7. 2

    na su vyresniu berniuku sunkiausias laikotarpis buvo iki metu,nes labai daug sirgo.o su mazuoju skaitau dabar sunkiausia,nes visur lipa,viska jaukia.

    nesvarbu

  8. 2

    mums sunkiausia buvo kai dygo kruminiai dantukai,vargeli,net baisu atsiminti..zyzliukas buvo tikras,mazai valge,viskas buvo blogai..o siaip nuo gimimo puikiai miegojo,nesirgo,dabar jau isejo i darzeli,atrodo jau toks savarankiskas,matysim kaip bus toliau:))

    sandritute

  9. 2

    sunkiausia buvo tuomet kai musu mazylis sirgo ir teko paguleti ligoninej... o seip mes net nepajutom ne kai augo dantys nei kokiu kitu bedu tikrai buvo l geras visa laika :)))

    poolman

  10. 2

    sunkiausia buvo si vasara,kai sunku susikalbeti buvo su sunumi.bet kantrybe padejo ir dabar viskas susitvarke.na o siaip manau sunkiausias periodas kai musu mazieji serga.

    pavasarelis77