Atsakymai

  1. 7

    Nieko, tik svaru vandenuka

    sandra

  2. 7

    Mes nieko nepilame. Manau kad kudikiams nereikia jokios druskos ar putu. Vyriasniems tai sutinku kad galima naudot, bet ne kudikiams.

    Erika

  3. 5

    Na net nezinau, bet gal nevertetu labai piknaudziaut visokiom druskom, putom ar kremukais. Kiek zinau, tai oda greit pripranta prie tokiu dalyku ir paskui tampa neigali pati apsisaugot nuo neigiamo aplinkos poveikio.

    trejetukas

  4. 5

    Mes tai profilaktiškai naudojam lakišiaus ir medetkų arbatėles. Kadangi naudoju Babycoccole firmos produktus vaikučio priežiūrai, tai naudoju ir šios linijos drėkinamąsias vonios putas. Maudymąsi su priedais dažnai kaitalioju, arba maudome švariame vandenyje.

    elegancija

  5. 3

    mes dabar naslaite ir apyni naudojam, naudojom ir melisa,lakisiu irkitu zoleliu,ir geriam zolytes visa seima nenaudojamk itu vaistu, myliu as tas gamtos dovaneles labai

    gitaniux

  6. 3

    ne tik del odos, mes pvz naudojam juros druska, kad atpalaiduotu, taip pat valerijono saknu arbata arba melisos arbata. Nes musu maziukas truputi dirglus, padidejes raumenu tonusas. Tai sios zoleles siek tiek ramina. O is pradziu jo odele buvo sausoka tai naudojom lakisiu arbatele.

    zioli

  7. 3

    o kam isvis reikia kudikiui vonios druskos? Ju odyte tokia gleznute...

    neringa1981

  8. 3

    Naudojame rusiska kosmetika, nes manau kad tie Johnsonai nera tokie geri kaip naturalios rusiskos vaiku voneles putos (be to yra labai nebrangios). taip pat naudojame specialias druskytes vaiku maudymui. su ramunelemis, su lakisiumi.

    dianela

  9. 2

    Aš lakišiaus voneles darydavau, medetkų. Dabar jau ne..

    Jorkaile

  10. 2

    iki antro menesio panasiai lakišių žoles

    ievauk