• 26ats.

    Ar leidziate savo mazyliams ziureti i televizoriu?

    Mes dar maziukai, eina tik sestas menuo. Gyvenam vieno kambario bute, todel mazylis buna tame paciame kambaryje kur ir televizorius. Vos tik pasitaiko proga, visaip stengiasi ziuret i televizoriu, nes ten juk daug spalvu!:) Is tetos esu girdejusi, kad negalima vaikams iki 3metu ziureti i ji. Ar tai tiesa? Kaip Jus darot? Ar leidziat ziureti savo mazyliams?

    meiluteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    gal nuo kokių 6mėn.pradėjo domėtis reklamomis.leidau žiūrėti,bet kažką rimtai ir iki galo,tarkim filmuką ar kokią laidelę,tai tik nuo 1.5m.pradėjo žiūrėti.mano dukra nėra priklausoma nuo tv,mieliau piešia,ar žaidžia.

    emiliukas

  2. 4

    mano mazylei 7sav. tai jei tik akytes uzkliuna uz televizoriaus zvilksnis ismeiktas, tai tada bandau atkreipti jos demesi rodydama ka nors ryskaus :)

    rasiukas23

  3. 4

    iki metu laiko neleidau tv ziureti visiskai ,jei vyras noredavo paziureti futbola ar pan, tai as su mazyte patogiai isitaisydavau kitame kambaryje o dabar kai mes ka ziurime tai jai nelabai ir idomu, nebent kokia vaikiska reklama kai rodo tada dar atsisuka, arba kai rodo suniukus...ir viskas...ateityje tikiu dar viskas keisis, bet dabar man labai patinka, kad jos tv nedomina, tik nezinau ar cia padejo tas neleidimas jo ziureti ar kas kita....

    Lukniukas

  4. 3

    mums 1.5 menesiai, ziuri ji televizoriu, bet koks ten jos ziurejimas,prilekia kuomet reklama,pasiziuri ir vel savo darbelius dirba:) sutinku, kad televizorius nera sveikas dalykas, bet pernelyg "sterili" aplinka irgi nieko gero bus kokia atsilikusi, neriboju tokiu dalyku, leidziu ir kompo klavisus paspaudyti ir mobiluji telefona patyrineti juk tokiame amziuje gyvename.

    barskute

  5. 3

    maniskiui 8men. ir jau kuris laikas pagaunu ji spoksojanti i TV, ypac kai kokios melodijos, dainos... stengiuosi neleisti ziureti, kalbinu, su barskuciu pabarskinu, kad nukreipti demesi ar tiesiog isvis TV isjungiu...

    romantike

  6. 3

    mes taip pat gyvenam vieno kambario bute ir jei vaikui idomu paziureti reklamas as to nedraudziu tikrai,tik neleidziu ropot arciau televizoriaus,o seip nemanau kad cia yra labai blogai,ji taip pat nuo penkiu menesiu atkreipdavo demesi i televizoriu,bet tik dabar pradejo dometis reklamomis,mus yra 10 menesiu

    Brige88

  7. 3

    na musu mazajam metukai,bet nelabai ziuri tv,tik junginet megsta,o siaip ilgesniam laikui nesusidomi

    nesvarbu

  8. 3

    mano sunus 4 menesiu ir vis taikosi i televizoriu pazvelgti,bet stengiuosi kitur jo zvilgsni nukreipti.

    ruta26

  9. 2

    Mum ir neiseina,kazkaip aprybot nuo tv,nes irgi vieno kamb butas.Aisku nevisada juo ir domisi-bet paziuri su teciu,teletabius,Paslapciu sodas,ir Reksas.Jau tada tai nenutrauksi,net kanalu perjungt neduoda-niurzga perjungus.O kitos laidos dar nelabai domina.

    Fausta

  10. 2

    Leidziu,bet ne daug.Mazylei 1m 2men,tai kaip ir daugumai patinka REKLAMA.Net nemirksi ziuri ir ziuri,o kai baigiasi tada galima ir isjungti.Tada televizorius nebeidomus,na dabar dar visai nieko "ziurisi" Animal Planet.tai ten kartu su suniu paloja su kate pamiauksi,bet irgi neilgai,matyt atsibosta tas pats.

    zuzulia