• 15ats.

    ar verta nusipirkti paciai epiduro rinkini?

    Sveikos,iskilo klausimas del epiduro. Galvoju gimdyti Kaune Mazylio gimdymo namuose ir paskaiciau jog ten epiduras kainuoja apie 250lt. O vaistineje epiduro rinkinys kainuoja apie 100lt. Kuo jie skiriasi? o jei as nusipirkciau savo ir atsivezciau i ligonine?

    Lina169Pasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    siaip kiek zinau tas epiduras nemokamas, bet mes pries du metus davem anesteziologui 100lt

    Mila

  2. 2

    Siulyciau nepirkt. as norejau darytis epidura,bet nedare,nes jau buvo per velu. Taip kad viskas priklauso nuo situacijos,jei nereiks ismesi pinigus i bala.

    rasytee

  3. 2

    man leido,bet aš nieko nemokėjau.manau,kad nepirkite,gal net ir neprireiks.

    emiliukas

  4. 2

    As pati asmeniskai nepirkau ir epidiuro nesidariau,bet galėčiau patarti paklausti savo pačios ginekolohės ji tikrai atsakys arba vaistininkės ar vaistininko va jie tai tikrai nusimano apie tai(bent jau turėtų).

    ikmeskute

  5. 1

    Lietuvoje istatymo patvirtinta, kad gimdymas yra nemokamas ir nuskausminamieji vaistai taip pat. Nebent privati ligonine. Jei praso daktarai pinigu uz gimdyma ir dar uz epidura, tai nelegaliai. Jus galite kreiptis i spec valstybes istaiga del korupcijos. O dar pastebejimas is kitu mamu, kurios prase epiduros (nebuvo tartasi is anksto), beveik visoms jos nepadare, vilkino laika iki tol, kol buvo per velu, gal ir nebuvo per velu, bet taip pasake. ir visos gimde naturaliai, nors labai prase nuskausminamuju.. tavo atveju, gal geriau nusipirkti paciai.
    Nors as gimdziau UK ir ten niekas man nekainavo (nereikejo veztis i ligonine nei rubu, nei paketu,ranksluosciu ir vaikui papmersu, nes viska duoda tenai, dar ir namo prikrauna). Dare man epidura, bet ji nesuveike man. 3 kartus leido po didele doze mano prasymu, bet neveike. Buna vienam is 100 taip, kad nesuveikia epidura, nors viska gerai padare. teko iskesti ta baisu skausma...

    Jurgela

  6. 1

    ne epiduro niekas nesiule,tik pats vyras mate kad is skausmo greit is koju isvirsiu,tai pats sako einu as tau epiduro ieskot ir akusere kaiptik pasiule pasiteiraut pas porele kuri labai jau greit apsisuko ir epiduro neprireike nors turejo...dziaugiuos kad dariausi epidura nes pagimdziau tik dar po 6 valandu...taip kad 12 valandu nepakeliamo skausmo man butu buve per daug...

    Simonyte

  7. 1

    tikrai nera reikalo pirktis is anksto , nes gal visai jum jo nereikes o jai jau matysit kad reiks tai vyras nubegs ir nupirks o jei nakti bus gimdymas tai blogiausiu atveju pasinaudosit kad ir brangesniu pirkdami ligonineje.

    lina38

  8. 1

    na is savo patirties sakau ,kad galvojau jog man epiduro neprireiks,bet va klydau po 6 valandu jau buvau beisprotejanti :s o epiduro tai neturejau,gerai,kad salia mergina laaabai greit pagimde tai man savo epidura pardave...tiksliau mano vyras su jos vyru taresi...tai nezinau ka ir pasakyt...kai jau ruosiuosi gimdyt antrakart tai butinai epiduriuka isimesiu i tasiuka....atsargumas gedos nedaro...

    Simonyte

  9. 1

    Nemanau kad verta pirkti, gal tau net neprireiks jo. Man GN suleido, o moket uz ji nereikejo.

    kvapni_feja

  10. 1

    na daug be jo pagimdo ir pagimdys,tik daugiau kantrumo;) o siaip man labai idomu,kam ta epidura leidziama?

    nesvarbu