• 21ats.

    Kokiu firmu zaisliukus perkate savo mazyliams?Ir kur perkate?

    Mano mazylis labai isrankus zaislams...daugiausia patinka firminiai...bet jie labai brangus,tai radau kad parduodami firminiai bet jau naudoti zaislai (tik jie aisku pigesni)...ir nezinau ar taip deretu...ar jus pirktumete ne nauja zaisla?

    SimonyteVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Mano sunui kol kas dar gana paciu pirmuju zaisliuku barskaliuku ir kramtuku, kuriu nepirkau ne vieno visi arba sudovanoti arba atiduoti. bet va sesiametis mano krikstasunis dievina Lego , o jie tikrai brangus, na bet per kaledas ir gimtadieni buna palepintas :) siaip nematau nieko blogo pirkti padeveta ziasliuka, jei tik jis geros bukles, neapluzes, nekelia pavojaus vaikui. vardiniai, zinomu firmu zaislai tikrai labai brangus, bet dazniausiai jie verti tos kainos, nes yra kokybiski ir saugus. daznai vieno zaislo uztenka keliems vaikams :) pati esu pirkusi Fisher Price zaisliuku is padevetu rubu parduotuves uz pora litu, o internete maciau tokie patys kainuoja virs 30lt ! :)

    Meskeriotoja

  2. 5

    O mums jokio skirtumo firma,svarbu kad naujas zaislas,siaip jokio skirtumo nematau,naujas,devetas,gal tik po kito vaiko,ta zaisla reiketu gerai nuplauti,ar nuvalyti,maza ko,ypac jei dar is nepazystamo perkate.

    pavasarinuke

  3. 4

    Savo mazyliai dazniausiai perku barskucius campol babys firmos ir kaina prieinama ir kokybe nebloga.O seip tai dazniausiai suneliui stengiuosi geriau brangesni viena zaisla nupirkti, bet geros kokybes. O kas liecia naudodus zaislus irgi gal pirkciau jei butu geros kokybes, nesulauzytas.

    ZivileN

  4. 3

    Aisku, o kodel gi ne, tik pries tai isdezinfekuociau. Kolkas kol mes mazos tinka viskas kas telpa burnon:) O seip yra geru kokybisku zaisliuku internetu kur galima parsisiust. Gugutis graziu zaisliuku atveza is uzsienio.

    Kalnietiene

  5. 3

    Na tu nekokybisku,kinietisku ir as neperku,o jei kas atnesa dovanu,tai stengiosi kuo greiciau isgyvendinti juos,tiesiog kai vaikui pabosta,tai ir isimu is zaislu dezes,dazniausiai atiduodu tiem kurie neturi galimybes nusipirkti net prasta zaisliuka,o zaisti juk vis viena norisi,zinoma tai nebuna kudykiai,paprasciausiai 5-6m vaikuciai,zinau tokia seima,kurioje vaiku pilna,o nupirkti jiem tevai ne ka ir gali del nepritekliaus.

    pavasarinuke

  6. 3

    as tai dazniausiai perku devetus zaisliukus, nes jie buna visai geros kokybes ir zymiai pigesni.

    padraika

  7. 3

    man dar tokia istorija buvo...vyro brolis atveze toki zaisla "timbalimba"(ne firmini) na toks kur apvalus ir kai ji pajudini supasi ir skamba...tai mano mazulis stipriai mete ji ir jis i dvi dalis pasidalino,bet cia dar nebaisiausia kad jis suluzo...jo viduje buvo tokios metalines vinys o tarp ju ant tokio siulelio pakabintas geleziukas.Tarp tu viniu maskatuodavos tas metaliukas ir skambedavo...bet ar tai zaislas...kazkokia zudymo masina...buvau pakraupusi...niekada nepirksiu savo mazuliui jokiu nekokybisku zaislu...tai va idomu kaip jus renkat savo mazuliams zaisliukus...

    Simonyte

  8. 3

    jei matytau kad zaislas nesulauzytas tai tikrai pirktau ir deveta , nes nauji geros firmos brangiai kainuoja .

    lina38

  9. 3

    geriausiai vertinu fisher price zaisliukus.nors dabar jau nebesidomi labai zaislais.pirkau ir padevetus,paskui perleidau drauges vaikuciui ir jokiu nusiskundimu neturejau.jie niekuo neprastesni uz naujus

    nesvarbu

  10. 3

    mazasis,kol kas tenkinasi barskuciais,turim daug pridovanotu.O geru firmu zaisliukai gerus pinigus kainuoja.Na jei matyciau,kad naudotas zaisliukas gero stovio,tai ir susigundyciau ji vaikui nupirkti.

    ruta26