Atsakymai

  1. 2

    Mes lankom muzikos pamokeles. Suneliui 1,6m. Tik gaila ligos uzpuole:( Bet jei busim sveiki tai ir toliau lankysim, pramoga vaikui ir mamai:)

    Vytaute

  2. 2

    mano didysis 8 metu sunus lanko pramoginius sokius ir krepsini.

    ruta26

  3. 2

    Mes nieko nelankome papildomai. Be to kadangi lanko darzeli, tai darzelyje yra ivairiu bureliu vaikui. Aisku vieni yra mokami, kiti ne. Ir tie bureliai yra tuo metu kai vaikas buna darzelyje, labai patogu.

    ZivileN

  4. 2

    na kadangi gyvenam uzmiestyje kaimo teritorijoje tai cia nera specialiu uzsiemimu vaikam,nebent jei nori vezk 16km. i miesta .
    tai po kol kas mum 2m5men nieko nelankom,kai bus 3+ prades lankyti darzeli tada manau pilnai pakanka ten vaikui uzsiemimu

    Milana69

  5. 2

    mes nieko nelankėme ir neplanuojame,nebūtų ir laiko,nes lanko darželį.

    emiliukas

  6. 1
  7. 1

    mes lankome ''Yamahos" mokyklėlę, ten ir vaidiname, ir grojame, ir šokame, ir dainuojame, bandome pažinti garsus, gaminame darbelius, o svarbiausia mokomės bendrauti, nes ten sutinkame daug bendraamžių.

    vinipukas

  8. 1

    kas del krepsinio tai kai vaikas paaugs ir tures nora ir potrauki siam zaidimui ,manau tevelis viska padarys ,kad sunus lankytu krepsini,nes pats yra didelis krepsinio asas :) ir puse lupu uzsimena ,kad sunus bus krepsininkas :)

    Milana69

  9. 1

    na pakolkas dar nieko nelankom,bet ateityje skatinsiu sunu kazkuom uzsiimti...

    Simonyte