Kaip virti makaronus, kad jie nesuliptu?
esu girdejusi, kad reikia i vandeni ipilti siek tiek aliejaus, bet vis tiek jie man sukimba...
esu girdejusi, kad reikia i vandeni ipilti siek tiek aliejaus, bet vis tiek jie man sukimba...
aš taip pat, kaip jau daugelis sakė, įpilu truputėlį aliejaus. o perplautus vandeniu reikia dar kaip nors paruošti - nebent verdančiu perplauni, nes jie ir pravėsta, ir šeip kažkaip nelabai norisi valgyti tokius...
Reikia virti su trupuciu aliejaus, ir kai isvirs perkosti su saltu vandeniu
o,nezinojau,kaip tik vakar viriau makaronus,tai siandien puode makaronu kugelis:)o perplauti atsala juk...
as taippat isvirtus makaronus perpilu saltu vandeniu,tada tikrai nesulimpa :)
Paprasciausiai isverdu makaronus, o isvirtus perplausu saltu vandeniu. Tada tai tikrai, kad nesulimpa. Paskui keptuveje pasisyldau ant aliejaus, ar sviesto.
Į vieną litrą verdančio vandens reikia įberti apie 10g druskos ir 100g makaronų. Virti karts nuo karto pamaišant. Geros kokybės makaronams jokiu būdu nereikia pilti aliejaus į vandenį nei išvirusius kišti po šaltu vandeniu. Jie verdami tiek laiko kiek nurodyta ant gamintojo pakuotės ir nesulimpa! Išvirusius makaronus galima pagardinti įvairiais gardžiais padažais. Receptų ieškokite www.meidita.lt
reikia juos pavirti apie 10 minuciu veliau sudeti juos i sieteli ir pakisti po saltu vandenuku veliau vel sudeti i puoda ir toliau apie 10 minuciu pavirti tuomet jei tikrai nesulips
biskuti ipilti alejaus
Reikia makaronus deti i verdanti vandeni ir ipilti siek tiek aliejaus. be to, makaronams reikia pakankamai vandens.
virdama ipilk slakeli aliejaus, o isvirus nuplauk siltu vandeniu ir vel slakeli aliejaus garantija, kad tikrai nesulips, be to "pasaka" makaronai man nesulimpa :)