Atsakymai

  1. 3

    O kam ju kisti i save,jei tau viskas gerai,tai ir negerk tu vit,nes paskui kai per daug tada vaikuciai buna alergiski,jei nera tau butinybes,tai gine ju ir nerekomendavo tau.

    pavasarinuke

  2. 2

    folio rugstis tai visom privaloma pirmus tris menesius o po to geriau elevita

    Kalnietiene

  3. 2

    Man pačioj nėtumo pradžioj folio rūgštį išrašė ir daugiau nieko. O vitaminus liepė gerti tik kokiam septintam mėnesį. Nėštumo metu rekomendavo valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių.

    trejetukas

  4. 2
  5. 2

    man bent jau sake kad folio ruksty galima tik iki 12 savaites gert.po 12 sav geriau iki beveik nestumo pabaigos vitamina D,o del kitu vitaminu tai liepe negert jei valgau vaisius ir darzoves..

    Agnute

  6. 2

    Na as tai geriau elevit, bet jie labai brangus...nznau,vyro sesuo gere pregnacare sake irgi visai nieko...o daugiau nznau, siaip gali pasiprasyt gydytojos kad rekomenduotu ka nors tau :))

    natita785

  7. 2

    iki 12sav nestumo geriau folio rugsti,dar geriau magne b6,poto geriau elevit iki pat nestumo pabaigos.manau tau vitaminus paskirs gydytoja.

    Nadezda

  8. 2

    jei nieko neisrase tai ir negerk nieko, nes gydytoja matytu pagal krauja jei kokiu elementu truksta tau ir vaikeliui ir paskirtu vitaminus. nebent kaip mamos sake gali zuvu tauku pagerti.

    wiktoriuke

  9. 2

    man irgi buvo išrašę folio rūgštį, bet dabar tai nieko negeriu - ginė sakė, kad rudenį užtenka sveikai maitintis, valgyti daugiau daržovių ir vaisių. o tie vitaminai tai geriau žiemą gerti, nes vaikeliui nėra gerai, jei mama visą nėštumą gers vitaminus. kai nueisiu kitą kartą darys tyrimus, ir jei reiks, tada kažką sakė paskirs, o jei ne - tai dar mėnesį nereiks nieko gerti.

    Ineta_

  10. 2

    man israse folio rugsti ir elewit, bet dabar elevit kuri laika sake negert, nes pakanka vitaminu is visokiu darzoviu, vaisiu:)
    Jaudrute - o zuvu taukai tikrai gerai, ilgai juos gert reikia ar kaip? jau ne pirma kart girdziu bet kazkaip pati nebandziau

    Anonimas