• 8ats.

Atsakymai

  1. 3

    visko buna. vienoms daugiau kitoms maziau , bet tai ne pavojinga

    rita0609

  2. 1

    bus tu maudimu dar ojojoi kokiu, siulau nepergyvent, neprisigalvot ir ramiai nesiot leliu.

    Kalnietiene

  3. 1

    gerai, kad apziurejo ir jei gydytoja sake, kad viskas gerai, vadinasi taip ir yra. maudimai nestumo metu yra naturalus dalykas. jug kasdien tavo kunas keiciasi, tai ir pojuciu neiprastu pajunti. bet jei tie maudimai dazneja ir stipreja visada ilgai nelaukusi pasirodyk savo gydytojai. man irgi maude, tai pailsedavau, paguledavau, pilvuka paglostydavau ir praeidavo...

    romantike

  4. 1

    man ir buvo taip su tuo maudimu. Is vis mano nestumas buvo sunkus, tai beveik visa nestuma ir jausdavau maudima.

    lip2kas

  5. 1

    Buvo taip :) ir maudė ir aplink bamba atrodė kad dega oda, bamboje išvis atrodė jog adatos ar stikliukai sulindę :) daktaras sakė, kad tai normalu. ir jei atsiranda nemalonus pojūčiai tiesiog reikia pagulėti :)

    Anonimas

  6. 1

    man ir tokiu laiku maide pilvuka, vidurius pute, bet paskui viskas susitvarke. jei nera istisinio skausmo manau nereiketu jaudintis.

    wiktoriuke

  7. 1

    ir man jau beveik 4 mėn. truputį pamaudžia pilvą, bet ginė sakė, kad taip turi būti, dabar turėtų greičiau pilvelis augti, nes gimda kyla į viršų ir plečiasi, vaikeliui vietos daugiau darosi, o ir pats vaikelis auga greičiau, nei iki šiol. bet vis tiek apima baimė, nors ir žinau, kad turi truputį pamausti pilvą - tada tiesiog jei galiu - paguliu ramiai, ar bent pasėdžiu, ir praeina. tikriausia visos dėl to nerimauja:)

    Ineta_

  8. 0

    man neuzilgo bus 4 men. irgi labai daznai maudzia, kartais net lb skauda pilwa, mano nestumas nera lengwas bet daktare sako nesijaudint, tai manau jei tawo nestumas lengwas, tai td tikrai nera ko jaudintis :))) siaip mes pacios busimos mamos jaudinames del wisko:)

    Anonimas