Atsakymai

  1. 5

    man dare cezari kai kudikis ejo priesgalviu

    ginnta

  2. 3

    +kai placenta iaugus i vidini gimdos raumeny, kai vaikas turi kokia patalogija ir naturalus gimdymas ji gali labiau traumuot, kai vaisiaus vandenys nubege ilgiau kaip 12 valandu, o gimdos kaklelis vis neatsidaro, dvyniai isilgineje padetyje, kada vaisiaus galvute didesne negu mazojo dubens apimtis, kiti atvejai pagal situacija, sedynine pirmeiga ir jeigu pirmas gimdymas tai kartais saugesnis varijantas, nors mama gali nesutikt, daugiavaisis nestumas ir pirmas vaikas sedyne ar kojytem, bet vel mama turi teise atsisakyt... na gal ka praleidau?

    gertruda

  3. 2

    daro tuo atveju jei mamyte nebegali pati pagimdyti

    rita0609

  4. 2

    nesvarbu beveik viską ir surašė :). dar daro cezarį, jei mamos silpnos akys, jei turi išvaržą, jei vaikelis labai didelio svorio...

    Ineta_

  5. 2

    dazniausiai cezari daro,kai kyla pavojus mamai arba kudikeliui.kai buna sedimyne pirmaeiga,per trumpa virkstele,sumazeja sirdies tonai,kudikis buna per didelis,placentos pirmeiga ir t.t

    nesvarbu

  6. 1

    Man dare cezari del to, kad vaikelis sedejo, neapasiverte.

    Indruke

  7. 1

    as savo dukra pagimdziau pati,nors praziau cezario nes vaikas didelis buva 5100,o daktare tik nusijuoke.aziu dievui viskas buvo gerai.tik galejo petukai but isnire.

    Anonimas

  8. 1

    Man buvo virkstele kelis kartus apsiviniojusi del to i dare

    VANESA8381

  9. 1

    Prie visko kas jau parašyta dar nuo 40 metų.

    linasiu

  10. 1

    dar daro del to jei buvai turejusi kokiu operaciju, jei sukyla spaudimas, gerai parase ,,nesvarbu,, dazniausiai tada kai mamos ir vaiko gyvybej gresia pavojus.

    wiktoriuke