• 20ats.

Atsakymai

  1. 3

    Labai erzina. Kartais netgi buna nepakenciama. Mano anyta kiekvienam zingsnyje aiskina ka tureciau daryti. Pati kartais stebiuosi savo kantrybe, nes per 10metu vos du kartus buvom susibare. O tu jos "patarimu" per diena ne po viena gaunu. Beabejo vienu kitu ir pasinaudoju. Bet kai reikia patarimo as ir pati jo paklausiu. Ir nebutinai pas ja.

    trejetukas

  2. 3

    Labai erzintų, bet kadangi gyvenam atskirai nuo tėvų, tai tie patarimai labai sunkiai mus pasiekia. Nors būna, kad prisimena kaip senais laikais tas ar anas būdavo daroma ar auklėjama. Tik jau pati "išauklėjau" visus, kad jei reikės, patarimo pati paklausiu.

    elegancija

  3. 3

    o kaip gi, ypač mano tėvas vis aiškina, kad aš nemoku augint, gal kažką ir ne taip darau, bet juk tai mano vaikai, tai aš ir auklėju

    auvilė

  4. 3

    Be abejo,kad erzina.As atsakau,kai patarimo reikes pasiklausiu,jus jau savo vaikus uzauginot,tai nesikiskit kur nereikia.

    kristina

  5. 3

    Neerzina, anyta niekada nenurodinėja, o savo tėvų patarimų ir pati paklausiu, labiau pasitikiu negu teorijom knygose.

    Giedre

  6. 2

    Aš tiesiog pratyliu, neerzinu nei jų, nei savęs. Tokių patarimų gaunu labai dažnai.. Net ne patarimų, o nurodinėjimų..

    Jorkaile

  7. 2

    erzina bet kiti patarimai naudingi ir kartais pasinaudoju

    katikee

  8. 2
  9. 2

    Mane taip pat erzina, pasijauciu kaip nieko nemokeciau. Bent tiek gerai, kad ne kartu gyvenam, o tai kiekviena diena tektu klausytis aiskinimu :)

    Indruke

  10. 2

    as visuomet nepraleidziu progos isklausyti ir savo mamos nuomones, taip leidziu jai pasijusti reikalingai, taciau patarimus atsirenku pati, nes nors mamu patirtis ir begaline, daug kas jau pasene nuo tu laiku kai mus augino:)
    taigi darau taip kaip man atrodo teisingiau, taciau mamai niekuomet nepriekaistauju del jos pareikstos nuomones, taip isvengiu bereikalingu pykciu:)

    Shoricel