• 16ats.

    Norejau pasiteirauti apie santykius po gimdymo... sakykit kaip pasikeite jusu poziuris i lytinius santykius, ar potraukis isliko toks pats vyrui, ar kazkaip kitaip pradejot ziuret i mylejimasi?

    as kazkaip "atpratau" nuo to, ir nezinau kaip cia reikes viska is naujo mokintis :D gal cia ateis laikas kai vel kils tas noras santykiauti intymiai, nes kolkas tik menuo po leliaus gimimo, nors jau viskas susitvarke ir uzgije...

    JogurtasIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na aisku buvo baisu,kad neskaudetu. o dbr net ir maziau tuo uzsiimam,leliukas mazas,pavargstam labai.tai atsigulus i lova,apie miega galvoji,o ne apie mylejimasi.

    ruta26

  2. 4

    po gimdymo jau praejo beweik 5menesiai,ir jauciu kaip vis reciau noriu myletis..bet tikiu kad viskas susitvarkis,abejoju kad visa laika taip bus:-)))

    Agnute

  3. 4
  4. 4

    Poziuris pasikeite tikrai. pirma tai atsakingiau ziurim i apsisaugojima nes musu lelius netyciukas :)
    O potraukis tikrai isliko, gal net didesnis, nes matau koks vyras rupestingas ir kaip myli mus su suneliu. taciau naturalu kad kolkas santykiu maziau nei iki tol, nes dar tik pora men po gimdymo. Fiziskai jau sugyjau gerai, taciau nuolatinis rupestis mazyliu, miego trukumas daro savo, todel tokiomis akimirkomis megaujames reciau.
    Bet svarbiausia islaukti manau cia ir nedaryti per anksti kazkokiu aivadu, tada tikrai viskas gris i savas vezias.

    ievindra

  5. 4

    as asmeniskai pirmo karto bijojau lb, bet gerai, kad nei skaudejo nei jokiu nemalonumu nebuvo. bet dbr, tai i mylejimasi ziurim atsargiai, nes dar ankstoka antro vaikiuko susilaukti:)

    Viliukas

  6. 4

    tiesa pasakius,mums asmeniškai tai reikėjo tam laiko,kad viskas atsistotų į tas pačias vėžes

    okse0711

  7. 3

    is pradziu aisku noras buvo ne toks kaip iki tol, bet laikui begant viskas apsislifavo. Mums tikrai reikejo laiko prie visko vel priprast:)

    bantukas

  8. 3

    as tai bijojau ir man skaudejo ir tikrai buvo labai nemalonu tad velaiu dar katar pabandziau gal po koio menesio

    mamyciuke

  9. 3

    Man tas pats buvo, bet greitai susitvarke. Pirmo karto bijojau ir vegiau... Bet viskas tikrai sugryz i vezes.

    Jurgela

  10. 3

    man po gimdymo 5 menuo, bet dar negryzo viskas i savo vezias, sugijau tik po 2 menesiu ir kazkaip net nezianu, nesinori ir tiek, atrodo kad suplis ten viskas
    :)

    Kalnietiene