• 11ats.

    Ar yra mamyciu, kurios isbande "Weledos" (aliejukai, losjonai ir t.t. ) produkcija savo mazyliams? Gydytoja rekomendavo, bet kainos pakankamai nemazos, tad norisi isgirsti jusu nuomone? Dekui.

    sutemaKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    weledos firma gera. as turiu tepaliuka su medetkom nuo salcio. ir aliejua nuo pilvo putimo. mums tai padejo. reikia masazuoti ir vaikui greitai dujos iseidawo:) dar sonet firma gera

    Deimante

  2. 2

    Turiu Weledos dantų pastą ir kremą su medetkom. Man žinokit nieko ypatingo..

    Jorkaile

  3. 2

    Turiu Weledos vonios pieneli su medatkom. Man patinka, nes naturalus, saugus produktas. Jeigu vaikelio oda sausa, tai tikrai turetu sutvarkyti. Aisku jokio stebuklo jis nedaro, man gal psichologiskai patinka naudoti naturalius produktus :)

    mamyčiukas

  4. 1

    Mane vien ta kaina atbaido,renkuosi kitokios firmos gaminius uz prieinamesne kaina

    ruta26

  5. 1

    mano nuomone, tikrai neverti. Mes nusipirkom pasta ir kremuka jautriai odai. Bet nieko ypatingo.. Girdejau, kad is uzsienio siuncintis, isvis kainos mazos.

    Auksare

  6. 1
  7. 1

    paskutiniu metu pasidariau sitos firmos fane, dabar ir sau supirkau kuno prieziuros priemones is Weledos. Labai visoms rekomenduoju, negaliu atsidziaugti :)

    mamyčiukas

  8. 1

    naudoju nuo pat mazosios gimimo. Esu laaabai patenkinta ir kitoms rekomenduoju, Kaina, is ties, atspindi kokybe. Turiu visa serija Weleda Baby. Cinko tepaliukas uzpakaliukui, galeciau pasakyti, daro stebuklus :)

    musė_maišė

  9. 1

    labai gera firma,kaina atspindi kokybe,o beto naturalus produktai pigus nebuna

    Anonimas

  10. 1

    sios firmos produkcija tikrai gera

    gitaniux