Atsakymai

  1. 2

    Patarciau kreiptis pas savo gin. Pas mane tokie patys spazmai buvo tai mano leliukas buvo labai zemai tai grese persileidimas. Liepe nieko sunkaus nenesioti, nesilankstyti. Aciu dievui viskas susitvarke.

    ZivileN

  2. 1

    man ir taip buvo, kartais net nieko nebesinoredavo, net sestis arba gultis bijojau, o dabar jau gereja:) butinai pasakyk savo ginei apie tai, ji gal israsys tokiu vaistuku arba raminama arbata jei nera labai rimta

    Anonimas

  3. 1

    aciu mamytes uz atsakymus :) mane kartais sis portalas nuramina :)

    dellta

  4. 1

    pradzioj gali paspazmuot,menesiniu laiku,po to turetu susitvarkyt.jei neramu,tai geriau kreipkis i medikus,kad paskui netektu gailetis,kad gel;ejo buti kitaip

    nesvarbu

  5. 1

    Tai tau tik nestumo pradzia,gal?uzeina pilvo skausmai kaip per menesines...pradzioj ir man skaudedavo....

    Doveee

  6. 1

    Man taip nera buve, jei labai skuada tai eik pas gydytojus kad nebutu koks gresiantis persileidimas

    Kalnietiene

  7. 1

    pas gydytoja turesiu proga apsilankyti tik po menesio,kai parskrisiu i lietuva.gyvenu airijoje,cia nescias apziuri tik nuo 6 menesio.

    dellta

  8. 1

    jei kasdien spazmuoja ir labai stipriai butinai apsilankyk pas savo gine. galbut magnio lasaliniu tau pastatytu ar siaip magnio priskirtu vartoti. tavo nestumui dar mazai laiko, tai baisu, kad nebutu gresiantis persileidimas. ilsekis daugiau, nepervark.

    romantike

  9. 1

    Ir man taip buvo - vargau iki 5 menesio. Pasakyk apie tai savo gydytojai, gal tau truksta magnio, todel ir spazmuoja.

    Anonimas

  10. 0

    ,tai kuo greiciau kreipkis pas savo gydytoja ,jis ir pasakys gerai cia ar blogai.kekvienai skirtingai,kitos ir netenka kudikio po tokiu skausmu,o kitom nieko.

    Anonimas