• 24ats.

    Tik 6 savaites o pykinimas nepakeliamas ka daret jei jum taip buvo?

    laukiuosi 6 savaites o pylinimas nepakeliamas.. negaliu niekuo uzsiimti nes bijau kad leksiu i tualeta.. nekalbu apie vaziavima masina. tai neimanoma.. Mamytes ar jum taip buvo? Kentejote ar kazka daret?

    Sandra789Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mane taipat tokiu metu pradejo pykinti,na as nieko ipatingo nedarydauvau rytais beveik nevalgydavau,gerdavau daugiau vandens,o seip jai jau vemdavau tai vemdavau ir nieko nepakeisi,niekaip neapsisaugoji nuo to

    zaikiuks

  2. 3

    mane ir pykino,geriau tabletukes "Vertigoheel" ...nezinau, ar ju yra Lietuvoje...

    Anonimas

  3. 3

    oi zinau ka tas reiskia,mano abu nestumai tokie buvo,prasidejo nuo 7savaiciu ir tesesi iki pat gimdymo,nepamirsiu tos dienos kad pries vaziuojant i ligonine gimdyti nubegau i tualeta vemti,paprasciausiai jei pradedavo tampyti bandydavau kazka uzkast ar koki sausainiuka,ar sumustini,zinok padedavo,nebebudavo nei taip silpna,stipriau jausdavausi ir taip netampydavo,na ziurek kaip tau toliau bus,jei busi kokiu septyniu menesiu ir toliau pykins ar vemsi gine gali pasiust tyrimams,mane norejo siust bet kai pasakiau kad ir su pirmu nestumu pykino ir vemiau,tai nebesiunte;))na ziurek as manau kad tai tik laikina.

    sandradan

  4. 3

    Kai jau buvo nebepakeliama, kreipiausi į savo ginekologę, ji mane iš karto nusiuntė gultis į ligoninę, sulašino kursą skysčių, kuriam laikui labai padėjo, ne tai, kad visai nebepykino, tiesiog pastatė ant kojų tiek, kad bent į darbą sugebėčiau nueiti.

    bum

  5. 3

    labukas,oj nieko cia nepakeisi teks kenteti :( kentejau ir as ,po 3 menesiuku viskas praejo,sekmes! :)

    Simutia

  6. 3

    Butent tokiu metu ir pradeda pykinti. As vemdavau taip,kad nieko atrodo daugiau negalejau daryt. Rytais nuolat veluodavau i darba,nes negaledavau normaliai iseit is namu. Man padedavo 'baronkytes' tokios kietos kurias nuolat grauzdavau ir 'pepsi'. Kai tik pajusdavau,kad pradeda pykint pepsi kelis gurksnius isgerdavau. Zinau,kad nesveika,bet kitaip neimanoma buvo. Ir dar vaistinej mieliu tableciu nusipirkau. Nueik ir paprasyk nuo pykinimo nestumo metu ir duos,daugiau jokiu vaistuku pirmam trimestre negalima. Negaliu sakyt,kad visiskai nebepykino,bet apramino tai tikrai. Nepergyvenk po menesio ar dvie praeis.

    rasytee

  7. 2

    paskaiciau savo atsakyma, ir pagalvojau gal kas netaip supras. As turejau minti spreito limonada :)

    Mila

  8. 2

    paskaiciau savo atsakyma, ir pagalvojau gal kas netaip supras. As turejau minti spreito limonada :)

    Mila

  9. 2

    paskaiciau savo atsakyma, ir pagalvojau gal kas netaip supras. As turejau minti spreito limonada :)

    Mila

  10. 2

    paskaiciau savo atsakyma, ir pagalvojau gal kas netaip supras. As turejau minti spreito limonada

    Mila