• 28ats.

Atsakymai

  1. 6

    as ne lietuviu kalbos mokytoja ar ne lietuviu pamokoj ir rasau kaip man iseina, cia uzsuku suzinot kitu nuomones ir patarimu ,o ne ziuret kas kiek klaidu padare

    redusis

  2. 6

    Na kaip cia reaguosi, zmogus ne robotas, ir tikrai netobulas. Visi klysta. As ir pati padarau nemazai klaidu nors stengiuosi. Aisku tai dazniausiai buna atsakymuose, nors ir stengiuos pasiziureti ka parasau.
    O klaidos klausimuose, kai pralesita raide ar kitos klaidos, tai trupuciuka nervina, nes juk galima paskaityti kas rasoma. Nes kartais net neina suprasti klausimo. :)))

    Anonimas

  3. 5

    Kai rusakalbe mamyte rasydama lietuviskai padaro nemazai klaidu, tai dar atleistina...O lietuvaitems daryti elementarias rasybos klaidas - geda.

    kvapni_feja

  4. 5

    as kadangi esu didele tvarkos megeja, tai patinka ir tvarkingi klausimai. per daug nesikabineju, kas kaip ismano, tas taip ir raso. svarbu, kad dazniausiai susikalbam :)) bet siaip man dziugina aki, kai tiek klausimai, tiek atsakymai yra be klaidu, ar tik su viena kita klaidele. pati parasiusi kanors visada perskaitau ar "nenusigrybavau", o tik tada spaudziu lemiama mygtuka "klausti" ar "atsakyti"...

    romantike

  5. 5

    zioplu tai ir man paciai beskubant pasitaiko, bet istikruju kai privaro daug klaidu tai erzina, tenka klausima net kelis kartus persiskaityt kad suprast kokia esme:)

    Kalnietiene

  6. 4

    taip...man ir kilo sis klausimas...paskutiniu metu mamytes pradejo rasyt tokius klausimus,kad skaitai desimt kartu ir vistiek lieki nesupratusi,ko norejo...apie praleistas raides nekalbu,tai pasitaiko beveik visom per skubejima...

    Anonimas

  7. 4

    aha ,geras klausimas.Toks vaizdas ,kad tauta tampa nerastinga.
    As ir pati kartais nezinau ,kaip teisingai parasyti arba prazioplinu raide,buna.Bet stengiuosi savo rasta perskaityti ar nepriveliau klaidu,ar suprantamai parasiau....
    Bet pasitaiko tokiu rasineliu,kad verk,niekas neaisku...

    Linute39

  8. 4

    puikus klausimas :) mane asmeniskai labai erzina. per skubejima buna praleidziu kokia raide ir buna geda, kai paskaitau paskui. o kai pamatau klausima, kur nei rasybos, nei skyrybos taisykliu nerasta, tiesiog neatsakineju.
    mano nuomone, privaloma moketi rasyti savo gimtaja kalba.

    Elevina

  9. 3

    na as nekreipiu demesio,nes visiems pasitaiko klaidu,juk rasome ir skubedamos,kitoms gal vaikiukas zyzia sone ,juk visko buna ir nemanau kad reikia sureiksminti toki dalyka ;)

    zaikiuks

  10. 3

    Ramiai reaguoju, nes pačiai visko pasitaiko..

    Jorkaile