• 16ats.

    Priemonės į ligoninę. Kam tos vienkartinės kelnaitės, jei po gimdymo reikalingi įklotai?

    Pradejau pirkinėtis visa ką reiks veztis į ligoninę, tačiau iškilo klausimas kam tos vienkartinės kelnaitės, juk po gimdymo reikalingi įklotai:) na as pirmagimio laukiuosi tai apšvieskit mamytes:)

    jurgita30Pasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    man rodos ilotu nepakanka.as tai visa laika [3gimd]pirkaus 'seni' tokie stori paketai.gerai krauja sugeria.nes daug kraujuojama.

    Anonimas

  2. 4

    tos vienkartines kelnaites labai gerai...tik viena beda,kad Lietuvoje ta reikia pacioms nusipirkt...na,o pavzdziui Vokietijoje kai gimdziau,tos vienkartines kelnaites buvo mano spinteleje,palatoje,tualete buvo keliu rusiu paketu,vaikeliui ligonines rubeliai,kurie tikrai geros kokybes,pampersai (butent Pampers firmos),bambutes tvarkymui merliniai tvarsciukai,spiritukas...kai gimsta leliukas,ligonine padovanoja dovanu,mes gavome sliauztukus,dregnu serveteliu,dezute Hipp dregnoms servetelems,kremuku megineliu kudikiui...nu,vienu zodziu Lietuvai toli iki Europos Sajungos valstybiu...

    Anonimas

  3. 4

    jos geriau apglunda apie kuna tai patogiau nei iprastiniai trusikeliai ,ir geriau praleidzia ora kas reikalinga po gimdymo ypac kai buna virsutinis plysimas.

    lina38

  4. 4

    Vienkartines kelnaites tikrai pravers ir net ne vienerios :) Pirmas dienas po gimdymo gausiai kraujuosi, tie iklotai po gimdymo irgi gerokai didesni uz iprastus, taip, kad tos kelnaites geriau prilaikys ir nevers, o suteptu negaila ismest.

    Meskeriotoja

  5. 3

    man tos kelnaites buvo nepamainomas dalykas:) buvau visa pakeli ju nusipirkus ir tikrai sunaudojau - jie daug puikiau prilaiko paketa nei paprastos kelnaites ir, kaip jau kazkuri minejo, sutepus negaila ismest.

    esperanza

  6. 3

    Kad neprakaituotu ten viskas jei susiuta busi, nes daug kraujuojama,apsitempia viskas patogiai

    Kalnietiene

  7. 3

    Taip tikrai jos tau pasitarnaus:)o pati veziausi storus didelius paketus,apsejau be kelnaiciu,bet butu buve daug patogiau tos kelnaites

    ikmeskute

  8. 3

    su tomis kelnaitemis tvirciau laikosi iklotai.jos graziai apsitempia ant koju

    nesvarbu

  9. 2

    as tai naudojau vienkartines kelnaites.Lb gerai po gimdymo jos,oda kvepuoja.Ir iklotas lengvai priglunda.Daug nereikia ju,uzteks kokiu triju vienetu.

    ruta26

  10. 2

    as buvau nusipirkusi vienkartines kelnaites, bet taip ju ir nepanaudojau. puikiausiai tiko ir paprastos kelnaites. o kas del iklotu/paketu, tai as nusipirkau ivairiu dydziu. pradziai, kai gausesnis kraujavimas-didesniu ir storesniu, paskui vidutinisku dydziu ir mazesniu...

    romantike