• 9ats.

    Nevalgiukas. Kaip vaikuti pripratinor prie kosiu ir siaip rimtesnio valgio???

    manajam jau greit 9 men, o rimtai kosyciu net nevalgom. pora sauksteliu ir viskas. ir uzkandziu atsisako, nei banano, nei obuoliuko, nei jokiu tyreliu... baisoka, kad visai mano mazylis nusilps... siaip mes dar mamytes pieneliu skanaujam...

    ApaleMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    vaikutis prisivalgo pakankamai pienuko todel mazai valgo kosyciu . bandyk mazinti pienuko kieki tuomet daugiau valgys kosyciu

    rita0609

  2. 2

    mamytes pienas pats geriausuas,tad tikrai nenusilps,uztenka vadinasi jam visko. Vat mano mergytei 7men, valgo misini, bet taipogi,jokio kito maisto,kelis saukstukus ir viskas.. net skanesto neikisu as jai, karts nuo karto koki banana ,daugiau nieko:)))

    bantukas

  3. 1

    po truputi,nuo keliu sauksteliu

    ruta26

  4. 1

    Su tuo maitinimu... Retas vaikas gerai valgo... Reikia labai pasistengti..

    Jorkaile

  5. 1

    aciu mamytes uz patarimus.

    Apale

  6. 1

    as smarkiai skiesdavau pienuku pradzioj, kad skonis pazystamas butu ir visai skysta girdziau is buteliuko keleta kart. tai yprato prie skonio ir pradejo geriau valgyti, paskiau dedavau sviestuko kad skaniau butu tai taip pat per kelis kart priprato. dabar 8 menesiai, tai valgo labai noriai ir daug, ir pienuko nebereikia deti.

    titina

  7. 1

    musu mazajam jau virs metuku,bet ir taip,be zaislu nevalgo.tik zaidziant nemazai pavalgo

    nesvarbu

  8. 1

    Mano mergyte irgi nelabai megsta valgyti pora sauksteliu ir stop. Tai as viena ranka maitinu kita su zaislu zaidziu tai ja sudominu tai ikisu dar siek tiek soses. Su ja pastoviai reikia zaisti.

    ZivileN

  9. 1

    mums padėjo sudominimas su žaislais, naujais daiktais, tada jis tik valgydavo, pabandykite ir jūs taip pabandyti, nes labai priklauso nuo vaiko nuotaikos.

    vinipukas