• 22ats.

    Ar tiesa, kad vaikas iki 2 m. lektuvo bilietai nemokami?

    Gal kuri vezetes ar mokejot uz bilietus lektuvo vaikams iki 2 metu ir dar sako kad gali veztis +vezimeli..Tiesa?per "ryanair" firma

    ikmeskuteKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as galvojau,kad vaikui iki 2 metu nemokama kelione...dziaugiausi,kad ateinancia vasara pigiai i lietuva skrisim...

    Anonimas

  2. 3

    nesvarbu kokias avialinijas pasirinksite,mazyliai iki 2 metu skrenda nemokamai.

    ruta26

  3. 3

    taip teisybe , kad tokio amziaus vaika reikia prie saves segti...o ieskant bilietu reikia ivesti, kiek zmoniu skrenda, vat tada ir pasirenki as vienas ar du suauge ar dar ju daugiua ir yra vaikams amziaus grupes nuo 0 iki 2 metu ir nuo 2 iki 11metu, tai ir pasizymi pvz vienas suauges ir vienas vaikas nuo 0 iki 2 metu ir tada eik toliau, kad rodytu jau kainas tau ir ten matysis nes is karto raso, kiek bilietas kainuos tau ir kiek tavo vaikuciui...

    Lukniukas

  4. 2

    nezinau as skridau su vaiku tai vaikui uz visa bilieta sumokejau apie 20eur visa kita dalis mano bilieto suma, tai isejo realiai kazkur 1000lt...uz vezimeli nieko moketi nereikia, jis eina tiesiai i lektuva. bet mes ne su raynair skridome, ten kur skrisome raynair neskraido, su kita kompanija. matyt priklauso ir nuo kompaniju, nes uz bilieta tai mes vaikui tikrai mokejome.

    Benikiux

  5. 2

    ka as zinau kas cia nemokamai skraido, dziaukites, nes as irgi nekarta su mazium skridau ir reikejo kazkiek primoket, aisku toli grazu ne pilna suma, bet tikrai reikejo, o bagazas nemokamai, ta prasme vezimelis kedute, o tarkim lagamino tu tam vaikui tikrai nesukrausi, reiks moket manau, nors nebandziau :DD tik tasyte papildoma jo daiktams pasiemem :))

    natita785

  6. 2

    Netiesa. dar kai kuriose bndrovese brangiau.

    Auksare

  7. 2

    Mes skraidom daznai su Rynair,nes gyvenam UK.Iki 2 metu vaikui uz bilieta nereikia moketi,bet yra simbolinis mokestis 20svaru,cia ieina uz vezima mokestis,bagazas vaikui nepriklauso,nebent viska susitalpini i savo bagaza,arba jau perki papildoma,as katik pazejau,jai skrendi pvz is LT i UK tuomet moki uz vezimeli 70lt nu tas pats iseina.

    Egle

  8. 2

    Ruta26,nebuk,tokia kategoriska.As skraidau Norwegian avialinijomis,visad bilietus perku internetu.Vaikuciui iki 2 metu bilietas kainuoja apie 10lt,kartais net juokaujam,kad vaikiukas pigesnis nei bagazas.
    O spec bagazas vaikuciui tikrai nemokamas.Skridau pries pora sav,neturejom spec bagazo,tai nereikejo moket uz 5 kg per sunku lagamina.

    Anonimas

  9. 2
  10. 2

    Sveikos, Nesuprantu apie kokius atvejus kalbate. Du kartus skridau su lėktuvu ir leliuku, skirtingomis avialinijomis. Abu kartus nereikėjo nieko mokėti. Svarbu, kad kelionėje nesukaktų 2 metai. Bagažas leliukui nemokamas - vežimėlis, automobilinė kėdutė.
    Tik reikėjo primokėti 80 lt, viešbutyje, nes kambarys didesnis šeimoms su leliuku turi būti.

    Augry