• 14ats.

    ka darytumet mano vietoj kaip nuejau i pirpekla prasiau kirpejos nusviesinti graziai plaukus tai sumokejau 60 ll ir isejau is kirpyklos ryza:(((ejau as pas ja antra karta tai gincijasi kad grazu o as matau ir kiti kad nudaze kaip visciuka?

    renaciuke000Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tikrai keliauciau atgal ieskoti teisybes!!koks izulumas dar sakyti, kad jai grazu....kaip sakant klientas visada teisus...

    Lukniukas

  2. 2

    kirpejos profesionaluma vertinu labai prastai,ji turejo parinkti toki atspalvi,kokio norejotepagal plauku spalva ir dazus turejo perspeti,kad tokiu sruogeliu kokiu norite ji negales padaryti...o kad grazu,tai visos taip sako,nenuostabu :D:D
    na o tavo vietoj pas ta kirpeja daugiau gyvenime nebeeiciau,labai prastu atsiliepimu visur prirasyciau :) ir pasikonsultuociau su kitom kirpejom,ar imanoma ka nors pataisyti ar geriau atsiauginti kazkiek ir luktelt,kol plauku spalva siek tiek bluktels...

    mirror

  3. 2
  4. 1

    na tokiu atveju pamacius rezultata nebuciau jai mokejusi, nebet 20 uz dazus. matyt parinko netinkamus dazus,nes tavo plaukai buvo tamsesni ir iskart neiseina nusviesint graziai turejo palipsniui per kelis kartus sruogelem nusviesint.

    Milana69

  5. 1

    šešiasdešimt litų kaip už plaukų šviesinimą yra nedaug, bet kaip už nekokybišką dažymą tai l.l. daug...

    Jorkaile

  6. 1

    tikrai nekaip vertinu, turejo ji neimti pinigu is taves ir dar atsiprasyti. mane tai kirpykloj dermatitu uzkrete, bet jokio atsiprasymo nesulaukiau, o ir visada pereidavo i kita puse gatves mane pamacius :(((( kartais pasitaiko va tokiu negeru kirpeju :(

    Anonimas

  7. 1

    uzjauciu tave del tokios situacijos. Bet jau nieko nebepakeisi, tik teks apsilankyti pas kita, profesionalesne kirpeja. Puikiai tave suprantu, nes ir pati net 2 kartus esu atsidurusi panasioje situacijoje. Pirma karta irgi nudaze ne taip, kaip prasiau, tai mokejau jai tik puse prasomos sumos - nemaciau reikalo moket daugiau, kadangi darba atliko ne taip, kaip buvo sakoma. Kita karta ne su dazymu, o plauku kirpimu susiduriau - turejau plaukus iki liemens, nuejau pasitrumpinti tik pacius galiukus, o isejau plaukais iki peciu - tada maniau, kad kirpeja uzmusiu:))) bet buvau per jauna ir nesigincijau su ja. Abiejose situacijose irgi sake kad grazu:)) o kas joms beliko:))))) Isvada - labai atsakingai rinktis kirpejas, kurioms patiki tvarkyti savo plaukus:)))

    esperanza

  8. 1

    stai ka as manau,...manau kad kirpeja turejo tave perspet kad jei esi jau dazius tamsesne spalva, ar isvis plauku nedazius, galimas ne toks efektas...as kai ejau, man iskart pasake kad bijo visus plaukus sviesint nes neaisku kaip plaukas atlaikys, kokia spalva gaus, todel pradziai man daze sruogeles..tai vat, jei tu tikejais kad is pirmo karto dazymo imsi ir paliksi peroksidine tai labai jau naivi esi, tikriausiai pirma kart sviesinai :DD as kai pirma kart sviesinaus zinojau kad greiciausiai gausiuos ryza, nes nera taip lengva igaut ta spalva, po to daziau dar karta po poros savaiciu intencyvaus plauko gaivinimo:)) tai vat turek kantrybes, antra kart jau turetus gautis graziai...bet siaip kirpeja turejo tave perspet apie galimus nukrypimus nuo tikslo. ir siaip nera rekomenduojama is kart visu plauku nusviesint, nes taip gali labai pazeist pati plauka :)) mano kirpeja mane perspejo tai nebeuvo dideliu problemu, o kaina tai dar gan mazai sumokejai jei visus plaukus daze, as uz ta pati ryza efekta sumokejau apie 90lt su pakirpimu :))

    natita785

  9. 1

    nueik "nusitonuoti" plaukus. kai uzdeda ne dazu, bet tik sviesu tona. man po gimdymo nuima ryziau plaukus visada. ir visada tonuoja kirpeja po dazymo. aisku, kainuoja daugiau, bet atrodo labai graziai - ir spalva naturalesne, ir saknys ne taip sviecia, kai atauga. tonavimas laiko iki poros men, isblunka paskui. svarbu tik, kad nelaikytu per ilgai, nes gausis zila spalva, zodziu turi buti patyrusi kirpeja.
    o siaip tai, nepatarciau patiketi tokiu dalyku belekam - as turiu savo kirpeja jau 8 berods metus, tikrai nerizikuociau pas kazka kita.

    Elevina

  10. 1

    padaryti tai nieko jau nebepadarysi, teks dazytis dar kart. bet tavo vietoje pas ta kirpeja negrysciau, tai tik rodo jos neprofesionaluma. tokia nelaime namie sviesinant gali nutikti, bet kirpykloje turetu parinkti spalva, sviesinti per kelis kart, kad nepataptum visciuku =)

    titina