• 15ats.

    sutrukinejes spenelis. Ar man toliau maitinti is sios kruties, ar piena nusitraukti ir duoti gert is buteliuko?

    Jau turiu 5 dienu suneli ir jis man nuvalge viena kruti :( tepu bepanten tepalu. Ar man toliau maitinti is sios kruties, ar piena nusitraukti ir duoti gert is buteliuko?

    Lina169Žindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Čia jau viena mamytė patarė, kad darytum oro vonias. Tai buvo mano išsigelbėjimas. Kol neatradau šito būdo, tai kokį mėnesį prasikankinau, nes niekaip negijo ir jokie tepaliukai nepadėjo. O antspenių nenorėjau naudoti.

    trejetukas

  2. 3

    tepk po kiekvieno maitinimo tepaliuku,turėtų greit sugyti

    okse0711

  3. 3

    sveikinu,is buteliuko nepatarciau duot,paskui nebenores imti kruties.Stenkis oro vonias daryti kruciai ir tepti su tuo paciu bepanthen

    ruta26

  4. 3

    Nuspirk avent firmos anspenius, nebeliks problemu.Galesi maitinti su anspeniu kol uzgis spenelis.Man jie tikras issigelbejimas. Geriau nenusitraukinek, nes prades pienuko daugiau gamintis, mazylis tiek neisvalgys kol maziukas, dar poto mastitas gali gautis del pieno sastovio.

    kvapni_feja

  5. 2

    Man taip pat buvo tepiau tepaliuku nepamenu kokiu kaip reikedavo vaika maitinti,nuplaudavu vaika pamaitinusi vel uztepdavau labai greitai praejo

    VANESA8381

  6. 2

    Ir as patarciau geriau jau antspenius panaudoti,nei nusitraukinejima pienuko,buvo ir man pana nukramcius pirmom dienelem,tik reikia laiku pradeti rupinti speneliais ir greitai jie vel atsistatys.

    pavasarinuke

  7. 1
  8. 1

    aš tai tepdavau tepaliuku garmastan ji reikia tepti prieš maitinima ir po maitinimo labai padėjo ir kūdikis gali žysti krūti

    xxxxx

  9. 1

    toliau maitint,,bepanteno kremukas kuo puikiausiai tinka siam reikalui..susitvarkys tau speniukai nuo bepanteno

    nade

  10. 1

    As pabandziau antspenius,bet man jie nepatogus ir nepatiko,tai bandziau su bepanten tepti,sumazindavo ta skausma,bet ne taip kaip multi- mam kompresiukai,jie mane ir isgelbejo.Nera jie pigus,bet nusipirkau ir taupumo sumetimais 1 kirpdavau per puse ir drasiai uztekdavo,geras dalykas jie man po keliu dienu uzgijo speneliai ir jau po savaiteles maitinau be jokiu skausmu ir jauciau maitindama tik malonuma,o ne skausma.O pienuko nenutraukinek ir nemaitink is buteliuko,nes vaikas gali po to nebenoret imt kruties.Pakentek,pagydyk spenelius ir maitink toliau :))

    geramama