• 7ats.

    ar tiesa, kad kamparas gali gydyti ivairias ligas?jei taip tai kokias?

    mano vyrui israse kampara tepti oda, nes ji isberta. mes nustebome, kad gali jis kazka pagydyti. Gal jus zinote, ar tiesa, kad kamparas gali buti naudojamas ir kitoms ligoms gydyti, jei taip, tai kokias. nes as zinojau, kad kai ausis skauda daromas kamparo kompresas. bet kad kazka daugiau, tai net keista

    MilaVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    kojos skausmą gydžiau kada išsinarinau, padėjo. Tik nežinodama per ilgai palaikiau ir nudegino, žymė liko ilgam.

    vinipukas

  3. 1

    mano mama tepdavo nugara kai skaudedavo su kamparu ir seip kokias skaudamas patinusias vietas

    simka

  4. 1

    zinau kad kamparas yra nuo skausmo, nes atsimenu mano mociute visada tepdavo skaudancia koja juo.

    vestina

  5. 0

    Kamparas gydo sanariu ligas - reumata, artrita, gerina kraujotaka, sirdies veikla. Gerai sauso kamparo labai nedaug isgerti, kai ima dilgcioti galva (toks pozymis pavojingas, gali galvoj gyslute trukti). Naikina bakterijas, gydo voti, zvyneline, gydo persalimo ligas.

    Anonimas

  6. 0

    Kamparas plačiai naudojamas medicinoje kaip antiseptinė, tonizuojanti, nervų spazmus malšinanti priemonė. Iš jo aliejaus gaminami preparatai naudojami kvėpavimo takų ligoms, peršalimams gydyti, taip pat kaip skausmo malšinamoji priemonė.

    Kamparas pasižymi baktericidinėmis (naikina bakterijas ir virusus), dezinfekuojamosiomis savybėmis, turi refleksinį poveikį vartojant įtrynimams, gerina kraujo apytaką ir gaivina odą.

    Preparatais su kamparu puikiai tinka tepti nosį šnervių srityje sergant sloga, lūpas esant esant herpes pūslėliniam bėrimui. Jie yra universali priemonė nuo peršalimo, tinka ir darant inhaliacijas

    nesvarbu

  7. 0

    kamparas tikrai padeda nuo alergijos, pati naudojau, bet tik tada jeigu alergija nera isisenejusi arba nestirpi. dar nuo danties skausmo, ausies, istinusios vietos kune galima uzdeti kamparo kompresa:)

    Anonimas