Atsakymai

  1. 2

    mes namie ir zaidziame panasiai kaip laimakal tik labai megstam dar su kamuoliuku zaisti deti bokstelius is kaladeliu mums yra 12 men

    raminta

  2. 1

    vartom knygutes,ziurime lavinamuosius filmukus

    ruta26

  3. 1

    mes su dukryte piesiame,bandome mokintis spalvas,skaiciuoti,o kartais tiesiog abi patinginiaujame ziuredamos animacinius filmukus aisku,kai tai leidzia padaryti mazasis:)lauke zaidziame kamuoliu,gaudyniu ar tiesiog einame pasisupti.tiesiog dziaugiuosi uz tas mamytes kurios daug bendrauja su savo atzalomis,juk manau gera matyti kai vaikas tobuleja ir yra laimingas:)

    Bosiene

  4. 1

    turbut namuose nerasime nei vieno daikto, kurio vaikas neisnagrinejo, net zirklutes padavusi parodziau kaip jos duria ir kad negalima ju imti. Su senais zaislais jau nelabai nori zaisti, nebent vaidinima sukuriame. Nuo 2m pradejome lankyti ''YAMAHOS'' pamokeles, tai ten mokomes ir dainuoti, ir vaidinti, ir darbelius gaminti, sokame. Dar ir namuose pakartojame ką ismokome nes turim cd ir knygelę. Vaikui labai patinka. Dar labai megsta zaisti slepynes, gaudynes, metytis su kamuoliu.

    vinipukas

  5. 1

    mano maziukui labai patinka kai ji pastatau sau ant pilvo, kelnoju i virsu, rodau liezuvi garsiai ji buciuoju ji tai labai prajuokina. kai kanors turiu atlikti mazgi paguldau i lovyte virs kurios kabo grojanti karusele tai pusvalandi uzima poto jau atsibosta,arba pasodinu i vibro kedute pakabinu zaislu viena turi megstama visada ji kisa i burnyte, su maziuku daug kalbu o jis man atsako :)dar zaidziam galvom susidauzem svelniai ir sakau budukst :Darba mus kitas zmogus gaudo o mes traukemes tolyn

    penktadiene

  6. 1

    lavinimo zaidimai tinka ir taspats kamuoliukas reikia ji numesti taip pat paprasyti kad paduotu... ir deliojimas daikteliu i kibireli ar i dezute labai tinka nes vaikas protauja idede isema.. dar yra tokiosdelioneskur reikia formites sudeti i tinkamas vieteles... dar mums labai patinka atidegti ir uzdengti flomasterius:))))

    laimakaln

  7. 1

    O kaip ziurit i lavinamuosius zaidimus?

    Bosiene

  8. 1

    mums yra jau 14men jau vaikstom. tai idomiausia mazyliai dabar kasnegalima spinteles, laidai, popieriai.irt,t...kad to nedarytu mes piesiam, labaimegsta skaityti knygutes ypac su gyvunais ir vaiku paveiksleliais. slepiniu zaidziam, o lauke pasiimamkibireli ir renkam ka randam pakeliui:))

    laimakaln