Atsakymai

  1. 5

    kai pakrikstijo pries 6 metus,tai ir pamirsta aplankyti.Cia kalbu apie vyresniuosius,o mazaji tik zadam krikstyti,tai labai apgalvotai teks kuminu ieskoti.

    ruta26

  2. 4

    Viskas priklauso nuo to, kaip bendrauji su vaiko krikštatėviais, t.y. kaip dažnai atvažiuodavo į svečius dar iki krikštynų, taip pat bus ir po jų. Turim krikšto dukrą, kartais graužia sąžinė, kad retai ją aplankome. Bet ir mudviejų su vyro krikšto tėvai nei ypatingą dėmesį skyrė, nei lankė, bet nuoskaudų kažkokių dėl to nebuvo ir nėra. Dabar turim savo vaikučio krikšto tėvus ir nekeliam jiems jokių reikalavimų, nededam jokių vilčių, tiesiog nesureikšminam to buvimo krikšto tėvais.

    bum

  3. 4

    maziaus kriksto tetis (mano brolis) tai aplanko daznai kai mokesi netoli tai kartais 2-3 kart per savaite uzeidavo,dabar studijuoja kitam mieste tai reciau,bet va buvo per vaiko gimtadieni i zaidimu kambari pasiemes.o kriksto mamyte gyvena tolokai,bet nuo pavasario kai krikstijome iki dabar jau 3 kart buvo atvaziavusi,tikrai negaliu skustis kad vaikuti pamirso:)

    sandritute

  4. 3

    Dukreles kriksto tevas yra mano vyro brolis,o mes gyvename visi kartu,tai mato jis savo kriksto dukra kasdien ,o kriksto mama mato tik per sventes:kaledos,gimtadienis,bet daznai paskambina pasidometi,kaip auga mazyle.

    zuzulia

  5. 3

    vyriausios dukros kriksto mama yra mano sesuo tai aplanko daznai nes gyvenam per kelis namus tai susibegam kavos atsigert ,o kriksto tete tai aplanko tik per gimtadienius.viduriniosios kriksto tevai aplanko retai ir tai galima sakyt ,kad neaplanko tik progai pasitaikius pasveikina per 6 metus du kartus aplanke viena kart per gimines baliu ,o kita kart kai netycia susitiko prie ezero ir tai net nepazino tik gimines pasake .o jauniausioji dar tik 4 men tai dar nekrikstijom.

    lina38

  6. 3

    retokai. Tik karta i metus, ir tai tik tada kai kvieciam pvz, i koki tai gimtadieni.

    jurc

  7. 3

    nelabai norėčiau, kad dažnai lankytusi, nes priėmimas, vaišės kainuoja nepigiai, tiek pajamų neturim, kad svečius priiminėti.

    vinipukas

  8. 3

    musu sunaus krikstatevis atvaziuoja kiekviena savaitgali,o krikstamote kazko pamirso per koki pusmeti karta pasirodo,tai net vaikas bijo jos:(

    vilmesiukas

  9. 3

    Kriksto mama tai daznai, o vat kriksto tecio tai senai nematem...

    Jorkaile

  10. 3

    aplanko tada kai patys pasikvieciam i svecius,ar nuvaziuojam pas juos...siaip dariau as jiems 10isakymu per krikstynas,kur viename punkte nurodziau,kad pasiimtu juos pas save bent karta i pusmeti,bet nesulaukiam dar to...per pirmaji gimtadieni gavo nuobaudas...pasiteisinimas buvo toks- kad bijo dar su jais pasilikti :) ziureim kaip bus toliau :)

    mirror