Atsakymai

  1. 7

    mes tai vedam albuma "pirieji mano metai" nuotraukas ne tik pc laikom bet ir albuma pasidarem ir po truputi ji pildom... iki gimdymo mamytes nuotrauku pridare turim kelias, o ir ultragarsu tiriant irgi foto pririnkom... ;) smugu kaip suagi turet tokiu niekuciu... o rubu nerenkam kazkaip, daug nesciu draugiu aplink tai jom isauge atiduodam... :D

    poolman

  2. 7

    Lapelį, dirželį iš ligoninės, nuotraukas mėgstu labiausiai, pirmas kojinytes vilnones ir marškinėlius. Visi labai skirtingo dydžio - vaikai gimė 3,5 kg, 1,8 kg ir 3,5 kg. Tai sudedam visas iš eilės - toks juokas tos mažytės viduryje...

    Giedre

  3. 4

    taip manau visos mamytes prisiminimui kaupia nuotraukytes ir pirmuosius rubeliu.

    jurgita

  4. 4

    Mano vaikuciu vienintelis prisiminimas apie kudikyste ir vaikyste bus tik nuotraukos.

    trejetukas

  5. 3

    juo pildome manau kad kai uzaugs maziukas jam bus labai idomu paziureti toki albuma:)

    disketa

  6. 3

    Dienorasti rasom, albuma pildau, bet rubeliu nepalikau

    sandra

  7. 3

    knygute vis pamirstam... nes kiek jas pavarciau man jos ne tokios kokios noreciau... pasilikom raisteliu is ligonines, dar pasidarem antspaudukus kojytes ir rankytes tokiuose remeliuose, kur dar kiekviena men nuotraukyte idedam ir dar ... pati rasau dienorasti: paemiau paprasta sasiuvinuka, paskui nunersiu jam rubuka:) ir daug nuotraukyciu ir siek tiek filmuku su fotiku :)

    Ausrute

  8. 3

    Atnese mums dovanu toki labai grazu albuma, kur galima nuotraukas klijuoti, rasyti svarbiausius ivykius ir pan, tai pilodm toki :) O ir siaip dar daug albumu turim sukaupe :)

    Indruke

  9. 2

    Pildau dienoraštį, o rūbelių nepasilieku..

    Jorkaile

  10. 2

    As ir palikau apyranke,bambos trupinuka, pildziau iki metuku albuma pirktini, sakiau dabar reiks uzsivest koki sasiuvini svarbiausius ivykius fiksuot, ir kai prades kalbet zodzius uzrasyt,nes atsimenu kai dukterecia pradejo kalbet uzrasiau kelis zodzius nes po to ir pasimirsta,tai dabar juokas ima.... Onuotraukytes tai visos kompe ir diskuose ju daug yra ir labai geda kad niekaipnepasigaminu,nes turim ir albumiuka. Siaip rodom visiem per kompa bet manau kad reikturet ir natyroj :)

    gitaniux