• 12ats.

    CELIULITAS - NE BEDA

    Sveikos, visos kurioms tai idomu. Su sia problema kovojau ilgai dar ir iki siol kovoju. Drauge is uzsienio atsiunte dovanu priemone nuo celiulito, aisku as jau isbadziusi buvau dauuuuuuug ka, bet nieko. Keista preke pavadinimas tiesiog molis nuo celiulito, bet super efektinga mamai jau net uzsakiau tai ir ji dabar kovoja su juo:)) Kaina apie ~160lt dezute, jei ka domina galeciau gal padeti jei ji sutiks. Jei ka domina rasykit az.

    agnyteVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Agnyte, tai nera blogai ir gal tu cia pardaveja nedirbi, bet man toks jausmas, kad mamanija pavirto turgum. Kas penktas klaisimas, ne klausimas, o pasiulymas ka nors pirkti (brangaus). Mamanija tapo pardavimo agentu taikiniu.

    Anonime, tu tauriu yra Eurokos pirkti. Dezuteje buna 2 taures, ju kaina 30lt. Bet galima pirkti ir viena taurte uz 15lt. As savo pirkau kalvariju turgui, kur yra rusiska vaistine, tai tiek pat mokejau. O nusipirkau jas del to, kad vaiksciojau po gimdymo i masazus nugaros ir pilvo, kad oda greiciau susitraukti ir man nugara labai skaudejo, tai masazuodavo mane su tom taurem. masaziste man sake, kad pats efektyviausias budas tos traures nuo celiulito, nuo skausmu, riebalu sluoksnio sumazejimui. Ir pigiausias. nes nera jokiu kremu nuo celiulito. Celiulita galima panaikinti tik mechaniniu budu (masazuojant), sportuojant ir laikantis grieztos mitybos. Tas molis irgi nieko gero nepadeda, nebet viska suderintum ir dar iviniojimus darytum, tai tada aisku butu veiksminga.
    Tos taures gana skausminga procedura, bet priprantama ir aisku su aliejuku vaikisku visa pilva issitrinu ir sonus ir masazuoju 5-10min stipriai. Tai visa oda net melyna nuo skausmelio :) Sakau, po 1-2 savaiciu masazo mano vyras is karto pastebejo, kad mano kumpiai ir pilvas sumazejo ;)

    Jurgela

  2. 2

    Taip, panasu i tas rusiskas taures, tik jos gumines. As kai nusipirkau, tai nemokejau masazuot su jom ir niekaip nesupratau kame cia nauda, kol neparode masazinste kaip su jom dirbti reikia. ta taure reikia suspausti stiprei ir deti prie aliejuotos odos, tai tada stiprei prisisiurbe ta taure prie odos ir nenukrenta. Va tada ir pradedi vedzioti pirmyn atgal. labai skausminga pradzioje ir labai melynes lieka, bet tik pirmas keleta dienu.

    Jurgela

  3. 2

    as tas taures pirkau dvi turguj kkur rusiskas prekes parduoda,tai uz dvi 15lt sumokejau

    bantukas

  4. 2

    as neprekiauju, ti dalinuosi patirtimi kas man padejo ir ka naudoju, kokia kaina ir is kur gavau.Nemanau kad tai blogai. Kuo daugiau nuomoniu, kitoms gal bus lengviau pasirinkti

    agnyte

  5. 2

    O beje, man efektyviausia ir pigiausia priemone nuo celiulito, tai yra - masazuojancios taures! Ju kaina 15lt. Pasimasazavau kiekviena diena pilva ir slaunis, is karto rezultatas matyti ir celiulito nebeliko.

    Jurgela

  6. 2

    Panasaus molio tik žymiai pigesnio galima rasti parduotuvėje Eurokos, jo kaina virs 10lt. Irgi Molis nuo celiulito:)
    Mamanijoi labai pasidarė populiaru pardavinėti brangiausias arbatas, kremus ir t.t.

    Jurgela

  7. 1

    Galima ir pigesniu priemoniu nuo celiulito rasti.

    Imbiere

  8. 1

    mano sesuo turi tas taures, tai sake super dalykas - tikrai padeda.

    titina

  9. 1

    pfu...ne to paklausiau ko norejau, labai atsiprasau :)) apie kaina pagalvojau ir paklausiau :D amm, o paklaust norejau tai kaip jas naudoja? gal kazkas panasaus i tas taureles ruskines kur ant nugaros vakumus darydavo kad istraukt ten kazka :DD nebepamenu ka...nu zodziu kai sirgdavau man mama dedavo vaikystei, tai galvoju gal kazkas panasaus? :))

    natita785

  10. 1

    o kiek tos taures kainuoja? thu thu thu kol kas celiulito nera (kol kas :D ) bet manau siaip gerai toks tarsi masaziukas :)

    natita785