Atsakymai

  1. 5

    Mano mazylis budamas 5 menesiu taip pat pradejo nenoriai gerti pienuka.Tai pradejau duoti kosytes.

    kristina

  2. 5

    Priklauso nuo to, kokio amziaus tavo mazylis. Gal jau neverta pratint, o reikia po truputi dadavinet kosytes? Prie sotesnio maisto ir pienuko maziau reikia.

    trejetukas

  3. 4

    o gal jam dar pakanka tavo pienuko, ir jis sotus nenori misinuko.

    jurgita

  4. 4

    pabandyk pati dar pienuka "gaudyt"... geriau pavalgyk, daugiau geru emociju, skysciu daug... man kai mazeja, tai as pageriu arba krapu uzpiltines 3*dienoj (reiktu gerti 10 dienu, ryte per pietus ir vakare po puse puodelio) arba kmynu arbatos... kad ir ka kas sakytu, bet man tikrai padeda... dar geriu vaisines arbatytes kasdien ir zindyvem HIPo

    Ausrute

  5. 4

    Maniskiam 5 menesiai, daktare sake, kad per mazai pieno turiu, nes neauga svorio, tai siule daduoti po savo pieno dar misinuko, bet kad jis negeria... Kosyciu irgi duodu, jas valgo gerai. O misinuko jau dvi rusis siulem, nepadeda...

    Indruke

  6. 4

    Gal pakeisti misinuka? Gal tas, kuri siulai jam neskanus? gali buti, kad kita gertu.

    dianela

  7. 3

    gal netinka misinukas jai jis jo negeria, man nereikejo pratinti alkana buvo tai valge kaip didele

    DALIA

  8. 3

    As, aisku, jusu situacijos nezinau, bet atrodo tradicinis variantas: vaikas priauga maziau, gydytojai paziuri i savo lenteles ir deagnozuoja, kad pieno per mazai. Man tai cia visiska nesamone. Mums irgi paskutini men. vaikas priaugo gerokai maziau, bet gydytoja neliepe girdyti misiniuku, o dziaugesi, kad as pati dar maitinu. Be to, maniskis net kosiu nevalgo (niekaip, nors viska isbandziau), tai iki siol tik pienuku maitinu. Taciau musu gydytoja vertina viska, bendra vaiko vystymasi, kad gerai siusioja, tai net leido ir toliau tik savo pienu maitinti.
    Skirtingi tie vaikai. Gal jam tik tiek tereikia. O jei truksta, geriau savi pienuko dazniau pasiulyti.

    Ausra

  9. 3

    is tikruju gal mazyliui neskanus misinukas kuri siulot,manoji taip pat daug rusiu isragavo kol patiko skonis

    staponkute

  10. 3

    Viena mano pazystama pakeite 6 misinukus,kad tik pradetu gerti mazylis.Siulyciau ir tau dar karta pabandyti pakeisti.Mano vaikas taip pat nenoriai perejo prie misinuku ir ligi siolei nedaug geria.

    kristina