• 16ats.

    ar galejau vel pastoti

    labutis, gal kam buvo taip kad po gimdymo praejus 5 men pasirode menesines. o po to vel dingo, dariausi testus vienas buvo neigiamas o kitas vos isriskejo antra juostele, bet labai neryskiai. dar pati maitinu, pilvo apacia skauda nuo tos dienos kai turejau vel pradedi sirgti, bet niekaip ju vnesulaukiu.

    gendroliuteIr vėl nėščiaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na ka galime tave tik pasveikinti...auginsi pametinukus,bus nelengva...Nors ir blanki juostele jei jau yra tai nėra ko dvejoti, Sveikinu...:)Man irgi buvo vos vos matoma juostele kai suzinojau kad laukiuosi ...;)

    Pearl

  2. 3

    na jei jau rodo antra neryskia juostele,tai sveikinu,tu nescia.nes man tai visa nestuma rode neryskia,paskui daktare patvirtino.o po gimdymo ypac lengva pastot

    nesvarbu

  3. 3

    na manau kad tu tikrai nescia as kai pastojau man testas irgi rode viena neryskia juostele ir neklydo laukiaus.nueik pas gine ir bus aisku

    blizgute25

  4. 2

    taiva vel buvau pas gydytoja patvirtino kad viskas gerai, ir jokio nestumo nera. ir menesiniu sulaukiau. sake kai maitini gali but nereguliarios.
    smagu kad kartais nestumo testai suklysta:)

    gendroliute

  5. 2

    as ir taip galvoju kai pabaigsiu vaistukus gert pasidaryt gal reiks, paziuresiu ka rodys. o paskui kai eisiu vel pas gydytoja paziuresiu ka dar ji pasakys

    gendroliute

  6. 1

    Na štai viskas ir aišku :) gerai kad akmuo nuo širdies nusirito ;) Dabar bus ramu :) Tik man vistiek įdomu jei nėštumo nėra kodėl NT rodo teigiama?Gal dar karteli po keliu dienų pasižiūrėk ką parodys ;)?Sėkmės.

    Pearl

  7. 1

    labuka taiva buvau pas gydytoja nestumo sake nemato, yra tik kiausinelis padidejas ir nenusileido, dave vaistuku sake turetu susitvarkyt ir po ju vel apsilankyt, apie nestuma sake nieko baisaus nebutu jai ir butu jis, bet zinant mano gimda tai vel reiktu, labai saugot i priziuret:)

    gendroliute

  8. 1

    man baisu ir eit pas ja bijau to pasakymo kad laukiuosi, nes pirmas nestumas buvo sunkus tai apie si net bijau pagalvoti:( na ryt vakare parasysiu jai jegu bus nes tik 6 val priims

    gendroliute

  9. 1

    aisku kad galejai, tas kad tu dar maitini nuo nestumo neapsaugo...man atrodo sulauksi dar vienos atzalos

    natita785

  10. 1

    na kad pastojai tai ir as taip galvoju,o kad po cezario pusantru metu negalima pastoti tai cia tik pataria.mano viena pazystama ir po cezario pasojo gal po pusmecio,o dabar augina pametinukus ;) tikrai viskas bus gerai ir nereiks nieko darytis,nei valymo nieko.jei tik nori sio vaikucio tai ir laukit jo,sekmes ;)

    masiniuke