• 19ats.

    Siuksliu isvezimo mokestis?

    Norejau paklausti tu kurie gyvena bute,ir moka siuksliu isvezimo mokesti.Taigi kadangi musu Ukmerges valdzia visai "isprotejo",negan su tom katelinem durniuoja,ir sildymo nejunge,bei kaikurie namai ir karsto vandens dar neturi,vaikai masiskai serga,o puse miesto apkasuose gyvenam(visos gatves musu mikre perkastos)Tai dar papildomai gera naujiena gavom,nuo Spalio 1d Uz siukslias mokesim ne tik kad nuo zmoniu skaiciaus bute,bet ir plius nuo kiek kvadratu butas.Gal kartais atvaziuos kambariu plaut:D.Taigi musu tinklapiai raso(o ir atsiusti ispejimai)kad dviem zmonem reiks moket,tipo 28lt.keturiem asmenin-62lt.Durniau ir but negali pas mus.Taigi noriu paklausti-gal kas dar moka netik nuo zmoniu skaiciaus bute,bet ir plius kiek kvadratu butas.Nuo buto ploto.Gerai ,kad dar nesugalvojo nuo zmogaus sudejimo mokesti prie siuksliu ivest.(nes storesni,gal daugiau sunaudoja maisto,ir daugiau pasiukslina-gerai kad mes kudi;):))Taigi kaip jum skaiciuojamas -siuksliu mokestis?Nes pasmus aiskino savivaldybe ,kad visur taip moka.

    FaustaEkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes tai mokam po 130 i metus.bet pas jus ukmergej oi oi,nesamones vyksta.

    sandradan

  2. 3

    Ankščiau mokėdavom nuo žmonių skaičiaus. Ta suma būdavo apie 25lt(5asm. šeima). Dabar jau keli mėn mokam pagal buto kvadratūrą. Kadangi butas tik apie 37kvad. tai dabar moku apie 13lt. Mano uošviam mokestis pakilo, nes pas juos kvadratūra apie 54. O gyvena tik du žmonės. Bet tokio dalyko, kad ir už tą, ir už tą mokėti reikėtų tikrai nėra.
    Mausto jus toj Ukmergėj. Nepasiduokit, nes tokio dalyko niekur nėra.

    trejetukas

  3. 3

    Sigitut,o kiek pas jus zmoniu ,bute gyvenanciu.Omano buto kvadratura-29,00 kvad.Gana nedidelis.

    Fausta

  4. 3

    aš moku už vieną žmogų beveik 6lt.pas mane kažkur 56kv.
    jetau kaip daug jūs mokat.

    emiliukas

  5. 2

    yra tekę mums mokėti pagal kvadratūrą, tai gavosi nerealūs pinigai, dabar išreikalavom, kad pagal žmonių skaičių mokėtų, bet atsiranda piknaudžiaujančių, kurie veža į konteiniarius iš nuosavų namų, kur moka kiek nori arba visai nemoka, todėl savivaldybės priverstos tuos nuostolius padengti. geriau issireikalautu is visu zmoniu nesvarbu kur gyvenanciu ir butu tvarka, o del karsto vandens tai irgi gyventojai vagia su magnetukais,todel vis didinama kaina. del sildymo tai baisu kada salta rudeni nepajungia, nes serga vaikai, apipelyja sienos, zodziu valdzia durniuoja ir tiek.

    vinipukas

  6. 2

    tikrai nemanau ,kad jums reikes moket ir uz kvadratura ir uz zmoniu skaiciu tiesiog dar jus pereisit moket uz kvadratura ,as tai gyvenu nuosavam name tai moku ir uz kvadratura ir kiekvienas kas gyvena nuosavam tai ir mokam uz kvadratura ,tai tiesiog visiem nori taip padaryt kad ar gyveni bute ar name visi mokesim uz kvadratura,pvz as tai moku 150 lt metams ,bet galima sumoket ir ketvirciais

    lina38

  7. 2

    Aciu mamules kurios paiskinot.Tikrai apsiraminau biski.Na nezinau Trejetuk ar nereiks dvigubai moket.Na ziuresim ka musu Kopustas dar sugalvos.Na bent ramei miegosiu senakt,atai negan sujudimas mieste,del kateliniu(blin kaip paprastus zmones tas nervina,kai salt reik,del tu pencininku isivaizdavimo,pagal mera ,reik pakentet)tai dar ir va siuksles uzgiedojo.Gera jiem kelt mokesti,kai visu galvos i katilines katilus nukreiptos.Aciu sirdingai mamytes,uz supratima.

    Fausta

  8. 2

    As ir mano vyras, na tai viso 2. Ir pas mus net nepriklauso jokiai bendruvai, kas yra zymiai pigiau. Siaip mano brolis dirba vadybininku siukslu isvezimo kompanijoi ir max kaina uz siuksliu isvezima yra 20 cnt. 1kvm. Cia Vilniuje.

    Anonimas

  9. 2

    pas mus yra konkreti pinigu suma - 133Lt per metus uz kiekviena buta.

    romantike

  10. 2

    Cia mum buvo pranesta kad mokesim nuo Spalio 1d As mokedavau anksciau-23lt keturiem.Taciau gavom perspejimus kad nuo spalio 1d ,dvieju asmenu seimai,mokestis bus 28lt,keturiu asmenu seimai-62lt.Ten bus kvadraturos mokestis ketvirciui.,kaip supratau.Taigi negan tuos 23lt kas men mokesiu tai dar bus uz plota,kuri turbut kas ketvirti reiks moketi-priedo dar tas sumas.Taigi ar dar kuriu miestu valdzia taip nuprotejo.Nes anksciau pas mus zmogui buvo5,70 su PVM.Bet kaikas jau dabar gave sake padidintas sakaitas.Taipat kaip ir silumos dabar gaunam dvigubas saskaitas(du lapai )Isprotejo valdzia nuo gero katilo,gal pries rinkimus taip selioja?:)

    Fausta