• 13ats.

    Ar normalu,kad metinukei dar nera galutinai uzauges momenelis?

    kazkaip niekad demesio neatkreipiaumplaukai slepe,o siryt palieciau virsugalvi ir dar ziuriu yra,truksta iki uzaugimo siek tiek.Ar normalu,ar yra kam taip buve.Lb sunerimau

    lineja851-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Taip normalu,ne visiem jie suauga iki metu,buna ir veliau kad suauga,bet gal pasikonsultuokit su savo pediatru ir viskas bus gerai,nuramins jis jus manau.

    pavasarinuke

  2. 3

    normalu. esu skaiciusi vienos gydytojos komentara, kad ankstyvas momenelio uzsidarymas rodo, kad momenelis buvo mazas, o veliau uzauga momenelis tiems vaikams, kuriems jis buna is didesniu. be to, iki 1.5-2m. uzaugti turi pilnai, tad jums dar yra laiko ;)

    romantike

  3. 3

    Mums daktare sake, kad gali ir iki 2 metuku uzsidarineti, mums kokiu 1.5 metuku pilnai uzaugo. Dazniausiai uzauga iki metuku, bet tai nereiskia, kad taip visiems buna, bet iki 2 metuku, tai tikrai turi uzaugti.

    Indruke

  4. 2

    ne tikrai viskas gerai,pries pora dienu irgi su tuo paciu klausimu buvau pas dukrytes gyd.ji nuramino ir pasake,kad tikrai turi pilnai uzaugti iki 2metu.Mano mergaitei 1m3men,dar pilnai neuzauges.

    zuzulia

  5. 2

    mum dar per anksti, bet anau tikrai suaugs, tiesiog gal dar vitamino d reiktu pagert

    Kalnietiene

  6. 2

    tikrai normalu mano vienai mergaitei ir uzaugo virs metuku.

    lina38

  7. 2

    mano mergaitei pilnai uzaugo maumenelis virs metuku, siaip parodyk gyd padins d vitamino

    redusis

  8. 2

    man atrodo nelabai... truksta kazkokiu medziagu, gal vit D..

    Jorkaile

  9. 2

    na bent jau daktarai sako,kad iki metuku turi visiskai uzaugt,bet buna ir kitaip.ners pas opazistama mergaitei metuku buvo neuzauges,tai liepe daugiau d vitamino duot.

    nesvarbu

  10. 2

    gali iki 2m.užsidarinėti.vieniems anksčiau kitiems vėliau.

    emiliukas