Atsakymai

  1. 6

    O as manau kad geriau nerukytu tik per kokias progas isgertu truputi, na bet jei nemoka gert ir prasideda daugiadienes tai geriau ir negertu :)

    gitaniux

  2. 5

    Kiekvienas masto skirtingai, bet statistiskai kiek mire nuo rukymo ir kiek nuo gerimo, tai nuo rukymo daug daugiau, manau blogiau kai ruko

    Vika

  3. 5

    dėl gėrimo su pirmu vyru ir išsiskyrėm, manau tegu parūko, bet ne prie vaikų

    auvilė

  4. 5

    Aš savo sūnui taip nesakyčiau. Vyras turėtų ne tik negerti, bet ir nerūkyti.

    Anonimas

  5. 5

    Zinoma geriau, kai ruko, nei kai geria. Prisirukes zmogus nepasikeicia (na, ziurint ka ruko) :), o ir namo del to neveluoja :)
    Bet as pries rukyma. Gal del to, jog pati niekada nerukiau, o ir vyras neruko. Negana to, kad smirda, tai dar ir priklausomybe ir bereikalingos islaidos.

    Ausra

  6. 4

    Nuolatinis rukymas yra mazesne blogybe nei nuolatinis gerimas. Jau geriau kiekviena diena ruko nei kiekviena diena kad ir po buteli alaus isgeria. Man tai alkoholio kvapas bjauresnis nei rukalu, nes jie greiciau isigaruoja.

    trejetukas

  7. 4

    Manau per sventes isgerimas tai nieko blogo, svarbiausia ne kiekviena diena... Juk tais zmones pasikeicia, kai isgeria.. O kai paruko, nepasikeicia elgesys.

    Indruke

  8. 4

    Dabartinis nei rūko, nei geria, na tik per šventes, bet saiką turi

    auvilė

  9. 4

    man geriau kad vyras rukytu o ne gertu :) bet mano vyras ir ruko ir isgeria nu aisku prie progos bet jei pergeria tai .....

    katikee

  10. 4

    ir viena ir kita yra baisus iprotis :/

    Juoja