Atsakymai

  1. 4

    Manau, jei vaikas gerai mokosi, tai net ir viena praleista diena neturetu padaryti dideles zalos. Blogiau, kai sunkiai sekasi ar vaikas nesistengia. Tada tokie pabegimai labiau atsiliepia.

    trejetukas

  2. 4

    As irgi mokykloj kartais pabegdavau. Jei ta "pabegimo diena" tik karta metuose, tai nemanau, kad labai stipriai reiketu reaguoti. Va, jei prasidetu nuolatinis begimas is pamoku, va tada jau reiketu susirupinti.

    trejetukas

  3. 3

    taisykles yra tam kad jas lauzyt... :) o seip kuo labiau kazka drausit tuo labiau tai noresis isbandyt, taip jau yra ir nieko nepakeisi, uzdraustas vaisius saldesnis, aisku visiskai nekreipti demesio nereiktu... :) o savo vaika vis tiek visi aukles pagal save ;) juk tik jus geriausiai pazystat savo vaika, o pasitikejimas vaiku taip pat yra labai svarbus.

    poolman

  4. 3

    Beje, idomu kuo baigesi ta "pabegimo diena"?

    trejetukas

  5. 3

    kiek žinau tai pas dukrą mokykloj kartą per metus yra ta "pabėgimo diena", nežinau kiek ten mokinių bėga, bet kad vyresni bėga tai tikrai, gal ir nevisi.
    O ir mes vaikystėj bėgom, bet ne visi ir tik iš paskutinių pamokų...

    auvilė

  6. 3

    Atsimenu, kai mes pabegdavom is fizikos, tai musu mokytojas vis tiek padarydavo pamoka po visu kitu pamoku ar savaitgali. Tai greit atsoko fantazija begti. Bet dabar kiti laikai, tai net nezinau kas veiksminga butu....
    O susirinkimo tuo klausimu nebuvo mokykloje? Manau, cia - jau bendras tevu ir mokytoju reikalas.

    Ausra

  7. 3

    AISKU BLOGAI KAI BEGA, REIKIA ISSIAISKINTI PRIEZASTI DEL KO BEGA

    sandra

  8. 3

    Maniškė pernai nebėgo, nesmagu buvo kai tik keliese liko, tai šiemet jau sako bėgsiu, visi tai visi, ir ką tu jiems padarysi, kad ir kalbi tai paklauso, po to vistiek sako, "mes jau susitarėm" ir viskas

    auvilė

  9. 3

    Ir mes vaikysteje begdavom is pamoku - budavo smagu :).
    Bet reaguoti, manau, reikia, ypac jei tai kartojasi nuolat ir visiskai nereaguoja i gasdinimus.
    Tik kazi ar viena ka padarysi. Gal reiktu tik pakalbeti su dukra, kad tai negerai, kad mokosi ji del saves ir t.t. O dukra gal pakalbes su viena klasioke, su kita ir liausis visa klase begti.
    O gasdinimas policija tai - juokingas. Manau vaikai tai supranta.

    Ausra

  10. 3

    Šiandien kaip tik pas dukrą mokykloj "pabėgimo diena", tai jie visi susitarė kad vietoj mokyklos eis į Vichi vandens parką. Išeina visi į mokyklą o ar iki jos prieina tai neaišku. Mokytojai žino apie šitą dieną, tai net grasino, kad policininkai gaudys vaikus, kurie tą dieną nebus pamokose, o vaikščios po miestą, bet argi paauglius tai sustabdys....

    auvilė