Atsakymai

  1. 3

    Taip pastebejau,o pikciausia maximoje buvo 25% procentai nuolaida visoms kudikiu prekems nu kaip gerai galvoju sakau dabar reikes biski uzsipirkti misinelio nueinu ogi raso "pieno misiniams nuolaida nesuteikiama" siutas paeme ir galvoju kur teisybe jau cia skaitos nebe kudikiu prekes

    ikmeskute

  2. 2
  3. 2

    jie brangina tokius dalykus,kuriuos bet kokiu atveju mes pirksim... juk vaikai alkani nesedes..ziauru..

    bantukas

  4. 1

    maciau iki visu litu pabrango :O maniau,kad tik ten ju kainos pakilo, uztai maxsimoj zadejau ju prisipirkti sian, bet jai visur taip pabrango,tai baisu :(((

    mirror

  5. 1

    na mes naudojame nan 1(is popierines pakuotes). tai jis nepabrango, bet baigia Rokiskyje is visu parduotuviu isimt.tai teks pirkt nan1 metalineje pakuoteje o ji brangesne visu 10 lt. liudna kad ateme mamos pinigelius dar ir maista leliukams brangina.

    avijada

  6. 1

    Nėra net ką sakyti, ir taip viskas tiems vaikučams brangu o dar ir mišinuką pabrangino...

    laimike

  7. 1

    pastebejau. Zinoma, liudina. Todel besilaukdama trecio leliuko labai tikiuosi, kad ir si karta vaikuti sugebesiu maitinti maziausiai metus..

    Jurgita311

  8. 1

    Taip pastebejau-Viskas ziauriai pabrango.Na neisimtis ir vaiku maistas prekybininkam.Gal jiem atrodo ,kad vaikai juos "nuskriaudzia"valgydami "pigesnius"(kabutese,nes nebuvo pigumo ir anksciau) produktus skirtus kudikiam.O seimunam numazinus vaiku pinigus,o sau premijas dasidejus-atrodo kad jie ,oru maitinami pas mus uzauga.

    Fausta

  9. 1

    viskas brangsta,tokia jau ta mūsų politika

    okse0711

  10. 1

    as dar nepastebejau. nieko keisto, siais laikais niekas neatpinga, kainos visur tik kyla...

    romantike