• 12ats.

    Kai vaikas nebeatsikelia naktim pavalgyt, ar tai tures itakos pienuko mazejimui?

    Mum beveik 5 menuo, mano dukryte jau antra naktis taip: pavalgo 9 val vakare ir nakti nepabunda pavalgyt, kokia 5 ryte pati pasizadinu kad pavalgytu, ir iskart imu nerimaut kad prades dinginet pienas, nes esu skaicius, kad naktiniai maitinimai tai vienas is dalyku itakojantis ilga maitinima krutim. Jei ji nebesikels tai reiks kad nemaitinsiu ilgai? Gal man ja pakelt nakti? ka manot? ar jusu lialiai keliasi nakti, jei ne, ar ilgai maitinot?

    KalnietieneŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau kad truputi sumazes pienelio,na gal nesumazes,o paprasciausiai nakti jo tiek nebesigamins,juk nuo zindymo daznumo pienelis kaupiasi taip pat dazniau,tai gi jei nemaitinsi nakti,tai jo tiek ir nesigamins nakciau,o diena vel bus kitaip.Jau taip motule gamta sudeliojo.

    pavasarinuke

  2. 2

    tik pati nezadink vaikucio valgyt,nes vel pripratinsi kelti valgyti nakti,nes jam tai atrodys normalu.

    Bosiene

  3. 2

    naktinis maitinimas tikrai itakoja pieno gamyba,bet jai tavo mazyle auga gerai,priauga pakankamai svorio reiskiasi jai pakanka pieno ir tavo organizmas pats prades gaminti pieno tiek kiek jai reikia beto gali pasikonsultuoti su gydytoja jinai tau paaiskins viska placiau ir konkreciau

    romona

  4. 2

    lig sio ji man valge ivairiai, be rezizmo, jei pervargus tik viena karta, miega giliai, kartais neramiai du tris gali net keturis kartus atsikelt. Matysiu kaip toliau kelsis ir jei tikrai nebesikels, bandysiu nusitraukinet kad tik pieno ilgiau butu, aciu uz atsakimus visoms

    Kalnietiene

  5. 2

    pienukas tai tikrai nedings, bet nusitrauk ir saldyk, ar dienos metu sunaudok, as tai nakty ir keldavausi viena karta ir is abiejų nutraukdavau. maniske tai nuo pat gimimo miegodavo naktim, nesu kelusi maitint.

    Lulu

  6. 2

    didžiausia laktacija naktį ir vyksta.Reiktų nusitraukti kokį kartelį iš vienos krūties pienuką,o iš kitos jau leliuką maitinti.O ar krūtų per tokį tarpa neveržia nuo pilnumo?Arba pamaitinus iškart ir iš kitos nusitraukti:)

    lira1111

  7. 2

    tikrai neturės, jei pati atsikelsi nutraukinėt ;)

    Lulu

  8. 2

    mums ir jau eina 5 men ,tai nuo 4 men jau ir tik rytais pabuzdavo valgyt tai pienukas jau pradeda dinginet .bet nezinau ar nuo to ,kad nakti nesikelia valgyt ar ir taip jau butu pradejes dinginet.o drauge naktim ir nemaitinop galima sakyt nuo pat gimimo ,bet pienukas jei del to nesumazejo jo turejo pakankamai iki 7 men

    lina38

  9. 2

    Gali siek tiek sumazeti, bet nebutinai. Susireguliuos mamos organizmas pagal vaiko poreikius. Nemaitinsi naktim - tai nakti ir gaminsi maziau pienuko. O jei jau labai bijai, gali keltis ir nusitraukti. Pasidesi, turesi jei reikes.

    Linute39

  10. 1

    Netures, jei diena daznai zinda

    Auksare