• 9ats.

    TUTTIS firmos vežimėliai.

    Ką manot apie tuttis firmos vežimėlius? Ar teko naudotis bent vienu iš jų? kokie atsiliepimai?

    LuluBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As pati neturejau,bet kiek drauges sake tai labai nepatenkintos..

    Milduse

  2. 1

    man broliene atidave tutis vezimelis , tai naudojam tik sodyboje.. nes man jis pasirode labai sunkus , nors lopsys labai patogus miegoti .. tikrai erdvus. Nors sunkus jis turbut del to, kad tai senas modelis , kokiu 2005metu .. zodziu siaip tokio modelio nepirkciau ..cia tik mano nuomone..

    Jurgita311

  3. 1

    pries 2m5men isigijom nauja tutis trio vezima su lopsiu is sportine dalim,be kedutes,nes turejom kita nusipirke, tai ka as zinau,man jis toks nelabai,girgzdet gan greit pradejo, rankena striginejo kur auksti reguliuot reikia,stabdziai gryba pjove lyg nauji,o daugiau niekas nesuluzo,siaip vaikui tai patogus buvo ,erdvus lopsys,sportine dalis irgi nebloga,is 10 balu duociau kokius 7

    Milana69

  4. 1

    as tai pat turejau ir tikrai buvau patenkinta.

    nesvarbu

  5. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/5809/ka-manote-apie-tutis-firmos-vezimus

    kristale

  6. 1

    turim mes garantija, tai ir reikia siust į kauna remontui, su padangom ir turėjom bėdų, prakiuro tai teko klijuot. ot nesiseka, bet man vistiek jis mielas :)

    Lulu

  7. 1

    As irgi turiu Zippy, pusmeti jau naudojamas ir kol kas nusiskundimu neturiu jokiu. ratus viena syki pust reikejo ir viskas. o jusu vezimui garantinio nebuvo? siaip jei nauja pirkot turejo duoti man regis metams garantini.

    Meskeriotoja

  8. 1

    vat aš pati turiu zippy, tai šiaip patenkinta, bet kad sulužo, taip keistai vienoj vietoj. tai kaip ir nežinau, tokius pinigėlius sumokėjau o jau remontuot reikia :(

    Lulu

  9. 1

    turejo ir sesuo ir drauge tutis trio, tai labai patenkintos

    Mila