• 19ats.

    mamytes kokios pagrindines priezastys veda vyra link neistikimybes?dauguma mano kad kazkiek tai slypi ir genuose?kaip jus manot?ar geriau zinot kad vyras suka i sona ar ne,nes kaip sakoma kai akys ne mato ir sirdis neskauda!

    sandradanŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o as manau kad genai cia ne prie ko. Viska nulemia atmosfera seimoje. Mano manymu, vyras kasdien ir visur turi siekti moters, t.y. jis neturi laikyti jos savaime suprantamu dalyku. nes kai vyras tik pradeda suprasti, kad karsta vakariene, sutvarkyti namai, issklabtos kojines ir aistringa zmona VISADA kad ir kas bebutu jo laukia namuose - jam pasidaro nebeidomu. O kai nebeidomu namie - pramogu iesko kitur.
    o ar geriau zinot ar ne... hm... as noreciau zinot... kaip besusiklostytu santykiai po to, vis tiek manau esu verta tiesos.

    ievindra

  2. 4

    na as irgi ,manau kad kazkiek tai slypi ir genuose kiek esu susidurus gyvenime tai teko isgirst kad tevelis buvo linkes palakstyt,ir sunus nuo to neatsilieka,o del zinojimo tai tikrai noreciau zinot,nenoreciau but kvailes vietoj,as esu uz tai kad geriau bet kokia tiesa nei saldus melas.

    sandradan

  3. 4

    manau geriau zinoti apie tai.buna visokiu atveju,vienus isskiria atstumas,ir neistveria,kitiems uzeina vidutinio amziaus krize,nori parodyt kad dar pajegus vyrai paciam zydejime ir susiranda kokia pacanke...mano nuomone geriau zinoti,padaryti reikiamas isvadas,nei pragyvent daug metu kartu,ir viena diena isgirst kad taviskis tikras donzuanas yra,o cia kaip kvailute tu vaizdavai laiminga seima,ir gyreisi visiems tobulu vyru:)

    sandritute

  4. 3

    man patiko jurgela issamus atsakymas,rimtai gerai pagalvojus dau teisybes jame,protingi patarimai,i kuriuos tikrai vertetu atsizvelgt kikvienai.

    sandradan

  5. 3

    dar nebuvau girdejusi, kad genuose tai slypi. siaip manau neistikimybei gali but del daug ko: pyksciu seimoj, sekso trukumas, galu gale manau daug ka lemia ir tarkim draugu pasisakymai, arba tai kokie buvo tevai ju santykiai. as ir manau, kad neistikimybe geriau zinoti negu gyventi mele ir galvoti kokia mano seima grazi, juk vis tiek tiesa isaiskeja.
    istikro geras klausimas pamastymams ir suzinojimui ka apie tai mano kiti:)))

    Anonimas

  6. 3

    Manau,jei seimoj buna nesutarimai,tai paskatina neistikimybes protrukius.Tarkim jei sekso atzvilgiu vienas kito poreikiu nepatenkina.Is dalies gal ir genuose slypi.Manau,geriau nezinot.Bet praejus kazkuriam laikui vistiek itartum,kad kazkas netaip.ar darbe ilgiau uztrunka,ar dar kazkokiu reikalu vis atsiranda.

    ruta26

  7. 2

    Dar noriu parasyti, kad visi vyrai is prigimties medziotojai, cia ne jokie genai ar kazkoks iskrypimas. Jei vyras vedes ir turi vaiku, tai nereiskia, kad jo medziokle turi baigtis. Jo zmona turi taip elgtis, akd jos vyras vis ja 'medziotu':
    -turi gyventi savo gyvenima,
    - tureti savo pomegius, savo draugus, su kuriais eitu susitikt be vyro.
    - puostis, dazytis.
    - buti paslaptinga, nepasakoti visko (taip suzadinat jo vaizduote).
    - namie nebuti kiekviena diena seimininke, leisti sau negaminti kas diena ir netvarkyti namu, o paprasyti to padaryti vyro, ar nueiti pavalgyti i kavine ar uzsisakyti maista i namus.
    - Eiti su vyru abiems pasilinksminti su draugais ar vieniem i sokius i restorana (kaip sakoma - socializuotis kartu). Tegu jis jus mato linksma, bendraujancia su kitais zmonemis, taip jam viduje vel isaugs noras dar karta jus 'uzkariauti', 'sumedzioti', nors tai dare 100 kartu... Svarbiausia pasitiketi vienas kitu, maziau bumbeti ir skustis. ne tik moterys turi pavydeti savo vyru, o vyrai turi pavydeti savo zmonu. Bukit koketiskos ir jusu vyrai niekada nenueis i kaire. Ne veltui moteris yra 'kaklas', o vyras - seimos galva. Moteris ta kakla ir sukineja.

    Dar viena svarbi pastaba: stenkites vyro daznai neisleisti pramogauti vieno, visada eikite kartu ir nepasitikekite savo draugemis ir nepalikite ju vienu su savo draugemis :) Alkoholis daro savo...

    Jurgela

  8. 2

    Man vienas draugas sake: ''Nusibosta visa gyvenima valgyti juoda duona, norisi ir pyrago...''
    As manau, kad vyras anksciau ar veliau bus neistikymas. Nes vyras is prigimties medziotojas, taip retai buna, kad visa gyvenima miegos tik su viena moterim. Nuklydimas vienas kitas tikrai bus. Akys nemato, sirdis neskauda. Jei suzynociau, uzmusciau, tai geriau tegu man net itarimo nebuna. Moterys irgi ne sventuoles. Cia mano nuomone ir man taip gyventi ramiau.

    Jurgela

  9. 2

    Man atrodo juos veda kiauliška jų prigimtys :) Vyrai galvoja jei aš neištikimas tai nieko blogo, o dar vargu ar žmona sužinos, o jei sužinos greičiausiai atleis. Reikia būti stiprioms ir nežaist pagal jų taisykles. pati pamenu kaip kvaiša laksčiau paskui draugą, verkiau, mane jis skaudino kiek galėjo, o kai spjoviau į viską ir jis pamatė, kad mane gali prarast pats atgal prašėsi. Aišku dėl to jo elgesio ir aš buvau kalta. Tai galima daryti išvadas jog dėl vyrų neištikimybės kaltos ir mes. Bet jeigu taip yra, tikrai nemanau kad reikia užmerkti akys. Geriau išsiaiškinti ir nuspręst kaip bus toliau ir negadint savo sveikatą ir jaunystę dėl kažkokio silpnavalio :)

    Anonimas

  10. 2

    Mano nuomone situ atzvilgiu yra kategoriska, as netoleruoju neistikimybiu, ir jei jau tau noris kitos skirkis ir eik ramia sazine, bus skaudu, bet ne taip kai suzinojus jog atrodo gyvenat laimingai o vyras jau metus meiluze turi, kraupu...kam gyvent kartu jei abiems nuo to tik sunkiau...o kas skatina? patys pasiskatina jie, galbut ir genuose slypi, bet siaip manau jei vyras nores, gali but ir silkine, jis eis i sona ir tiek

    natita785