Atsakymai

  1. 2

    Mano vaikas gimė 35 sav.net daktarai stebėjosi,kad yra stiprus vyrukas,pagal vystymąsi net kai kur ir pralenkėm savo draugus,kurie gimė laiku.

    debesėlis

  2. 2

    mano drauge anksciau pagimde tai auga kaip pipiriukas jos leliukas:))manau kad leliukai ateina i pasauli tada kada jau jie pasiruose ne visada tie daktarai apskaiciuoja teisingai:))mano mazius tai dviem savaitem velavo ir dar butu islgiau bet daktare skatino bet neisgimdziau tai operavo:(

    disketa

  3. 1

    as gimdziau savaite anksciau tai viskas gerai mums,augam puikiai

    ervijota

  4. 1

    mes gimem 3 savaitemis anksciau.jokiu problemu neturima...svoriu ir ugiu gerokai lenkiame tuos vaikiukus,kurie gime laiku,nes musu tetis nezemas.

    gintarep

  5. 1

    dukra gimė 37,5 sav, viskas gerai

    auvilė

  6. 1

    Normaliai vystosi, visus pasiveja, o kai kuriuos ir aplenkia :)

    Giedre

  7. 1

    Mano mazylis gime 36 sav.Auga ne pagal savo amziu labai istyses i ugi ir svoriu nesiskundziam.

    kristina

  8. 1

    As taip pat manau, kad vaikai patys pasirenka kada jiems isvysti pasaulį

    Adomas

  9. 1

    Mes gimeme 34/35 sav. Kaip ir Indruke, mes ir buvome tingus,galedavo isbuti net 6 val. nevalges, delto butinai reikedavo zadinti. Žadinti vaika tikrai nera lengva užduotis. Tu jam ka nori daryk, jis jeigu miega tai miega. Mums dabar jau beveik 5 men. - sakyčiau vystomės puikiai, pagal raida jau ir bendraamžius pasivijome.

    Adomas

  10. 1

    Man cezario pjuvi dare 2 savaitemis anksciau. Is pradziu tai visai buvo tinginiukas, net valgyti zadinti reikedavo. Dabar nieko nejauciu, kad butu kas ne taip :)

    Indruke