• 11ats.

    kelnės nėštukei. kaip išsirinkti ?

    sveikos mamytės, gal galėtumėte pasidalnti patirtimi, kaip išsirinkti kelnes, kaip ten su tais dydžiais? nuo kurio mėn pradėjote nešioti spec kelnes nėštukei? mano pilvukui 18 sav, visada būdavo 36 dydis, bet dabar jau nežinau, kokio dydžio jas pirkti, kai pasimatuoju nėščiųjų kelnes, man jos visos tokios didelės atrodo :) gal tik kokiu dydžiu didesnes paprastas pirktis? sunku numatyti, kiek to svorio priaugsiu, kaip jas išsirinkti?

    Ineta_Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as pirkau kelnes ismera didesnes kur yra medziagele uzdegti pilvuka, tai ta medziagele didinasi pagal pilvuko dydi o kelniu medziaga tamposi ir jos labai patogios. iskart prilipo.

    wiktoriuke

  2. 2

    ziurint kaip svoris tau auga, man ypac dideliu nereikejo, tiko kokiu dydziu ar dviem didesnes, nes nepriaugau daug virsvorio, o ir pilvas nebuvo didelis.

    Kalnietiene

  3. 2

    pirk geriau didesnes, nes klubai platės ir pilvukas didės (pas kažkurias mažiau pas kažkurias daugiau). Dar neaišku kiek tu svorio priaugsi. Aš kai savo kelnes pasimatavau net juokinga buvo, galvojau jos man ant šiknos nesilaiko tai kaip aš jas nešiosiu, bet dabar aš vos įlendu į jas :D kiek priaugsi niekas numatyti negali, aišku gal dar per anksti ieškotis tokiu kelnių, gali įsigyti paprastas laisvesnes kelnes ar džinsus kurie neužsisegami, o su guma kuri laisvai tamposi :) o kai pilvukas atsiras tada kaip tik truputii formos pasikeis ir maždaug pagal tai galėsi orientuotis. Be to pardavėjos mielai patars, jeigu busi neužtikrinta ar tau jos tiks :)

    Anonimas

  4. 1

    aš kelnes(džinsus) pirkau kažkur 20savaitę,tai su jom iki pat pabaigos pravaikščiojau.Na kitokių esu nešiojus tai man šitos pačios smagiausios buvo,jos net neatrodo kad yra spec.
    Jų nuotrauką imečiau i savo foto galeriją,jei kam idomu

    lira1111

  5. 1

    man tai ir isliko tas pats dydis kelniu tik kad pilvuka norejosi pridengt,paprastos kelnes dazniausiai buna pazemintu liemeniu ir susegus man spausdavo pilvo apacia,tai nusipirkau nestukem skirtas,su tampriu pilvuko pasiltinimu....dar ir dabar jas laikau spintoj,nezinia gal dar prireiks :)

    Simonyte

  6. 1

    Emiausi dydziu didesnes,emiau kad butu nemazai elastano,nes jos tempiasi,na ir zinoma ziurejau i modeliuka.

    pavasarinuke

  7. 1

    perkant spec kelnes atkreipk demesi i ta medziagyte kur skirta pilvukui ,geriau kad butu kuo didesne,turejau vienas kur ta medziaga(tas maisiukas pilvui) buvo sulyg pilvo viduriu ir buvo nepatogu nes nusmukdavo nuo pilvo palikdavp po apacia,geriau yra kai ta guma su medziaga dengia visa pilva o ne sulyg puse pilvo.na ir aisku kad medziaga butu tampri nevarzanti judesiu

    Milana69

  8. 1

    As iki nestumo devejau 36 - 38 dydi, budama 5 menesyje nestumo nusipirkau dzinsukus 40 dydzio, su guma pilvukui prilaikyti, ir isnesiojau juos iki pat paskutiniu nestumo dienu. Ir buvo jie gana stilingi, aptempti ir patogus:) jei priauginesi daug svorio, tai teks nusipirkti kelniu daugiau. Man nepakito labai klubu apimtis, todel isnesiojau tas pacias. Svarbiausia kad kelnes butu linkusios temptis, is "pasiduodancios"medziagos tokios, elastines.Geriausia be sagu.

    kvapni_feja

  9. 1

    ne visai nepirkti,:))) tik kol kas, laisvai tilpčiau dabar į dydžiu didesnes, nes mano 36 d tai jau biskelį nepatogios, reiktų kad pilvo nespaustų sėdint

    Ineta_

  10. 1

    as turejau jas kelias, pirkau ta pati dydi, tik skirtas nestukei, ir vienas turejau dydziu didesnes, kurios praverte nestumo pabaigoje, nes svorio visvien kazkiek priaugama...man asmeniskai labai gerai buvo kai juosmuo uzsitempdavo ant pilvuko, nes turejau vienas kur po pilvu juosmuo buvo,na gal daugiau taip sakykim per puse pilvo, tai tos smukdavo...na o nepirkti sakai ju visai, nes nezinau nepatogu juk manau butu su normaliom, reiketu didesniu gerai, tada manau is klyno gal negraziai atrodytu, na bet cia mano nuomone, nenesiojau paprastu tai gerai nezinau:)

    Lukniukas