• 10ats.

    labukas:-))skaitinejau internete ir radau informacijos mamytem kurios negali ilgai pastoti,ir yra jau praradusios vilty,israstas naujas aparatas,kuris matuoja kuno temperaturos pokycius ir parodo kada moteris yra vaisingiausia,zinoma kaina jo nemaza 495svarai,et ko gi nepadarysi kad susilauktum angeliuko,o svarbiausia kad per metus jei nepastoji grazina pinigus..jau 19,5%padaugejo seimu kurios panaudojusios si aparata susilauke vaikuciu..ka jus mamytes manot apie toki aparaciuka?ar pirktumete jei iskiltu problema del pastojimo?imetu adresiuka,gal kurei bus idomu..

    http://www.alfa.lt/straipsnis/10416855/?Jei.nepastosite.per.12.menesiu..jums.bus.grazinti.sumoketi.pinigai=2010-10-20_06-00

    AgnuteVaisingų dienų skaičiavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    Aciu uz info, man ji laaaaabai naudinga... Dabar darausi tyrimus ir ziuresiu jei jie geri, tik siaip nezinia del ko negaliu pastoti jauciu teks vyra kalbinti "paaukoti" man pinigeliu. :)

    Anonimas

  2. 6

    perskaiciau ta straipsni. dziugu, kad tobuleja medicina, kuriami tokie aparaciukai. ir statistika rodo, kad jie efektyvus. jei gerai paskaiciavau tai ir ta kaina nera jau tokia gasdinanti. jei negaleciau susilaukti vaiku ir daugybe jau budu nesekmingu butu ismeginta, tai turbut ryzciausi isigyti si pirkini...

    romantike

  3. 3

    tikrai nepagaileciau,juk darant tyrimus ir bandant pastot kitais budais irgi kainuoja ne maza pinigeliu,o cia jei nesekmes metu grazina,tai verta net paskola imtis jei ner pinigu.Labai geras dalykas

    Aureluze

  4. 3

    Jai noretciau vaiku ir negaletciau pastoti tai ir 100000 atdiduotciau uz toki aparatciuka!tikrai saunu kad da tokiu dalykeliu yra!

    VANESA8381

  5. 2
  6. 2

    tikrai pirkciau jei tik tai padetu, aciu dievui nereikia:)

    Kalnietiene

  7. 2

    tai jo kaina lyginant su dirbtiniais apvaisinimais ir hormoninais vaistais tikrai nera didele, o bemaz 20% galimybes tai pakankamai didelis procentas..

    zilvinta

  8. 1

    aisku pirkciau jei butu tokiu bedu..ir kaina reali, kai paskaitai straipsnius,kad tevai visiems tyrimams,apvaisinimams ir pan isleidzia desimtim tukstanciu,tai tikrai verta pabandyti,juolab kad yra grazinimo garantija.

    sandritute

  9. 0
  10. 0

    Labai "įdomus" teiginys, kad „Naudojantis šiuo aparatu nepastoti galima tik tuo atveju, jei problema yra vyro organizme. Pavyzdžiui, nevaisinga sperma.“ Juk yra labai daug nevaisingumo priežasčių ir moters organizme, pvz: problemos su kiaušintakiais ir kt. Jei pora neturi nevaisingumo problemų - susilauks vaikelio ir be tokio ar kitokio aparato. Na, o jei turi problemų - tai toks aparatas tikrai nepagelbės. Tokiu atveju reikia kreiptis į specialitus.

    Anonimas