• 10ats.

    Pasidalinkite nuomonėmis, pastebėjimais, patarimais apie automobilines kėdutes vaikučiams nuo 15 iki 36 kg. Pagal ką rinkotės tokios kategorijos kėdutes?

    Kiek žinau, tai visos kėdutės yra saugios ir atitinka visus saugumo reikalavimus, tai kad šis kriterijus bent jau man atpuola pasirenkant konkrečią kėdutę. Jau turėjom dviejų dydžių kėdutes -naujagymiui ir kitą, iki 18 kg, tai dabar renkamės jau trečios kategorijos kėdutę, kurią naudosime gan ilgą laiką (vėliau, paaugusiam vaikučiui, bus galima naudoti tik pasostę). Gal kas naudojate Graco Junior Maxi arba Chicco key 2/3 kėdutes, kokia nuomonė apie jas?
    O apskritai, renkantis, į ką kreipėte dėmesį:
    į firmą?
    Ar tik į kainą?
    O gal svarbūs buvo papildomos detalės, tokios kaip pvz., laikikliai puodukui?
    Ar prieš perkant kėdutę, bandėte ją įmontuoti mašinoje ir pasodinti vaikutį? Ar tokios galimybės mūsų parduotuvės netaiko?

    elegancijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pirkome "Jonuko kiemelyje",vat tik nepamenu firmos,ten pasirinkimas didelis

    Aureluze

  2. 3

    mes kaip pirkom tai ziurejau ,kad ta kedute nusiimtu virsus ir liktu apacia,kad uztektu visam vaiko augimui.Is prazdiu buvom labai patenkinti kad gavom dvi vienodas,atrodo ispudingai ,grazios,kaina irgi ne maza(250lt),bet kai pradejom veziot vaikus,jie paprasciausiai isimaudavo is dirzu kurie eina per pecius.Tada ir supratom ju trukuma .Reik ,kad kedutes dtirzai segtus per pecius ir per liemeni,o cia segamos kojos ir peciai,liemuo laisvas.firma keduciu "Berg Berg",lyg ir tokia

    Aureluze

  3. 2

    na mes kolkas turime dar iki 13kg Maxi-Cosi,ka zinau,seip nebloga,bet jau irgi dairomes i kita,ziuresim tik kad butu vaikuciui patogi.

    Agnute

  4. 2

    dideli demesi skireme kedutes pritvirtinimui, ir viena dalyka pastebejau kad kitos brangesnes bet pritvirtinimas buvo prastas. i firma nelabai ziurejome. svarbu kedute butu patogi vaikiukui, reguliuotusi jos padetis, t.y siekt tiek gulscia, gulscia ir sedima ir aisq jos tvirtinimas, nes visas saugumas tik nuo to ir priklauso.

    Benikiux

  5. 2

    As ir ziurejau i kaina,na ir i kokybe zinoma,labai norejau kad nebutu sintetinis pamusalas,nes musiske daznai uzmiega keduteje vaziujant,tai kad vaikas miegodamas neprakaituotu,tai ziurejau i tai,na ir zinoma i patoguma.Mes kai pirkom,tai mums leido ismeginti ja,leido vaikui pasedeti joje,paskui isistatyti i masina,na o kai istatem,tai ir nebeiseme :)

    pavasarinuke

  6. 2

    as pirkdama atsizvelgiu tiek i kaina, tiek i kokybe. Nes visgi automobilines kedutes nera labai pigios, tad svarbu nusipirkti kokybiska daikta. Firma man nera labai svarbi, nors kita vertus, turedamos gera varda nenores jo sugadinti isleisdami i rinka nekokybiska preke. O tie papildomi priedai kaip puoduku laikikliai ar pan. man neturi jokios reiksmes.

    esperanza

  7. 2

    I firma siek tiek,nes pirkom kedute ilgam naudojimui tai yra nuo 6menesiu iki tiksliai keliu metu,bet daugiau kitos mums jau nereiks pirkti paklojom nemazai £100 kazkur,bet daugiau nereiks rupintis.

    Bosiene

  8. 1
  9. 1

    as irgi i sita zvalgausi, kiek domejausi apie tas grco kedutes ju yra ivairiu ta junior yra gan kieta ,sedima dalis ir nera labai patogi vaikui ilga kelione vaziuojant ,daug geresni atsiliepimai apie GRACO Logico L
    va apie sita http://www.parduotuvevaikams.lt/ii-iii-grupes-15-36-kg/188-automobiline-saugos-kedute-graco-logico-l.html
    na o ta GRACO Junior maxi tikrai yra kieta atkreipk demesi va cia pavaizduota ji http://www.parduotuvevaikams.lt/ii-iii-grupes-15-36-kg/187-automobiline-saugos-kedute-graco-junior-maxi.html
    mes po kol kas naudojam nako 9-18kg bet jau pavasariui planuojam isigyti graco
    siaip manau, tikrai jau uzsitarnavusiu firmu vardai yra saugesni ir patogesni ju gaminiai ,nes gamina pagal visus es standartus,atlieka bandymus,kas svarbiausia ir tik tada isleidzia i pardavima,del to kas liecia kedutes visad renkames jau zinomos firmos,

    Milana69

  10. 0

    pagrindiniai kriterijai tai buvo gamintoju saugumo ir patikimumo testai. Kainos auto kedutems tikrai negailejom, nes nuo jos priklauso vaiko saugumas. Siuo metu patikimiausios (kiek teko skaityti) Maxi-Cosi kedutes. Turejom sios firmos kedute nuo 0-13kg dabar reikes pirkti didesne, tai manau imsim tos pacios firmos. Be to dar zurnale "Tavo vaikas" maciau, kad sioms kedutems visa balandzio menesi taikoma 20proc. nuolaida :)

    Sange