• 13ats.

    laukiuosi 6,2 savaites, daktare nustate-gresiantis persileidimas.

    labai pergyvenu, bijau, kad nebutu del vaikelio chromosomu pakitimo, ar ko.... Yra atsokimas vaisiaus, bet dar yra vilties, vaikelis dar gyvas, sirdute plaka. Ar kam buvo panasi situacija? Ar sekmingai isnesiojote, ir ar sveikas vaikelis gime? Uzdraude kelti daugiau nei 5kg, bet turiu pirmiagimi, ne visada iseina issisukti jo nepaemus. O pilvuka skauda beveik nuolat ir stipriai.

    kybart_vaivaNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    man buvo gresiantis, kai buvo 8 savaites, truputi kraujavau, irgi suskausdavo pilvo apacia...echoskopas parode, kad vaisius arba dar tvirtinasi, arba, kaip sakei atsoksta nuo sieneles....laimei, zirniukas tvirtinosi, 2 savaites turejau biuleteni, buvo paskirtas grieztas lovos rezimas...nuosirdziai tikiuosi, kad viskas bus gerai...

    Lukniukas

  2. 3

    na turi nusiraminti ir tiek nesijaudinti,nes tai tik dar labiau kenkia pilvuko gyventojui.,,pasitaiko situaciju,kad isnesioja mamos sveikus kudikelius ir mazylis auga gana puikiai..tik reikia nenusiminti..linkiu jums stiprybes ir kantrybes!!tiesiog pamegink paprasyti gydytojos,kad tave paguldytu i stacionara ir kad pastebetu tavo vaikiukio vystymosi eiga

    nade

  3. 3

    kaip gaila, tikiuosi jum viskas bus gerai. Dabar jau niekur nesidesi, teks prasyti vyro ar kitu artimuju pagalbos, kad padetu rupintis naujagimiu... aisku reiketu kad kas visa diena butu su tavimi namie ir padetu visa kaip..
    pasistenk nepervargti ir ilsetis kiek imanoma daugiau. Sekmes :)

    Adri

  4. 2

    labai geru patarimu parase visos esamos ir busimos mamytes.As manau,kad reik tau tik geru emociju,poilsio ir tykejimo ,kad viskas bus gerai

    Aureluze

  5. 2

    Man irgi grese persileidiams,skaudejo papilve,ka nestumas buvo 4-5 savaiciu, greitai begau pas gydytoja,tai is pradziu net nepatvirtino ar besivystantis nestumas :( Geriau is karto dyphastona ir siaip pora vaistu, po keleto dienu patvirtino 100% ,kad laukiuosi, dar geriau vaistus ir stebejo iki 12 savaiciu. Bijojau ir as kokiu nukrypimu,tad apsilankiau pas genetike, buvo itarimu,bet jie nepasitvirtino :) Issikapsciau, dabar turiu labai nuostabia dukra. Taip kad saugok save ir savo kruopyte, ir viskas bus gerai :) Sekmes!

    sapriene

  6. 1

    Kybart - kaip viskas baigėsi tau? ;) aš šią savaitę praleidau ligoninėje su gresiančiu :(

    monikiukkass

  7. 1

    nusiramink, viskas bus gerai. Stiprybes:]

    Padruskia

  8. 1

    jei yra gresiantis, reik labiau rūpintis savimi..

    Jorkaile

  9. 1

    Svarbiausia nusiteikti, kad viskas bus gerai:) Tikejimas daug duoda. Man asmeniskai taip nebuvo, bet mano geriausiai draugei buvo, ir ji is tisai guledavo lovoj, kiek imanoma daugiau miegodavo, ir siaip gerdavo daug svieziu burokeliu sulciu (kazkoks prietaras mociutiskas) ir aisku, kuo maziau kg kelt ir nekelt aukstai ranku ir kuo maziau lankstytis..
    Suprantu, kad turint vaikiuka yra beveik neimanoma, bet patikekit, viskas bus gerai :) pagimde sveika ir labaoi grazu berniuka :)

    Samba

  10. 1

    man taip pat buvo gresiantis kai buvo 14 savaite. tai pagulejau savaite ligonineje lasino vitaminus.sunus gime anksciau 35 savaiciu, bet per 5 menesius psivijo bendraamzius ir svoriu ir ugiu. daktarai sako kad bent jau kol kas sveikutis vaikas. patarsiu stenkis kuo maziau nervuotis , daugiau ilsekis , pagulek. linkiu sveikateles. laikykis viskas bus gerai.

    avijada