• 9ats.

    Kaip supratot, kad mazeja pienas, nusitraukimas juk nieko neparodo. As vis galvoju, kad mazai pas mane pieno, nes krutys nera labai pritvinkusios, bet pasirodo kad kaip menuo taip kilograma ir priaugam :)

    sarbalMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pas mus ta pati situacija....... manau jei vaikutis dažnai neprašo valgyti ir svoris auga tai pienelio pakanka

    Liuka

  2. 3

    Sutinku!
    Tik kartais jauciasi, kad vaikutis zystamas nieko nebenuryja ir tarsi pykti pradeda. Tada pasiulau ir kita kruti. Bet po dienos jau vel viskas susinormalizuoja ir uztenka vienos vienam kartui.

    Ausra

  3. 2

    Vaikutis daznai praso, nes patraukia tik kokias 5-7 min ir viskas.o po kokio pusvalandzio, valandos ar pusantros val. nu kartais ir po dvieju val. praso vel valgyti, o krutys atrodo visai supliuskes balionas :)

    sarbal

  4. 1

    Na man ir panasiai. Krutines neskauda, nera pritvinkusi, pilna. Bet mergyte tikra rubuilyte, linksma. Tai reiskia kad viskas liuks. Jau 5 men bet dar nieko papildomai neduodu.
    Svarbiausia kad vaikas butu ramus, geros nuotaikos - tada jam viskas gerai. Jei truktu tavo pienuko pastebetum is elgesio, mazo svorio.

    ASgelele

  5. 1

    Pagalvodavau ir aš, kad pieno mažėja nes vaikutis kartais dažnai valgydavo, tačiau kai pasvėrė paaiškėjo kad vėl beveik kilogramą priaugo, tai nepergyvenu, o krūtys ir mano nebūna pritvinkusios pieno, na nebent kai ilgiau nepamaitinu, po nakties, tai tada jaučiu kad jau brinksta

    auvilė

  6. 1

    Na pvz mano pazystamai, jei vaikas nakti ilgiau pamiegodavo krutys iskarto uzsidegdavo, temperatura pakildavo, o mano mazoji nuo 20 val iki 3 val ismiega ir tik tada jauciu kad krutis jau laaaaabai pilna, o diena valgo jau kaip rasiau labai daznai.Ir stengiuosi kita kruti duoti po 3 val. :)

    sarbal

  7. 1

    juk nebutina kad pieno butu, butinai ir pritvinkimas... pastarasis juk laikinas dalykas. ir tai visai nereiskia kad dingsta pienas ar tiesiog jo mazeja - paprasciausiai jo gaminasi tiek kiek kudikiui uztenka, jis ir neturi fontanais lietis :)

    Juoja

  8. 1

    Na, mano krutys tik pacioje pradzoje atrode pilnos, kol susinormalizavo pieno gamyba. O dabar jos nebeatrodo pieningos, nors pieno tikrai yra :)
    Kad isitikinti ar tikrai krutis tuscia, as dar pati paspaudziu ar nebega pienas. Nors mazius elgiasi kaip, Sarbal, aprasei, bet pienas bega. Vadinasi, vaikas tuo metu nenorejo zysti, o po to jau naturalu, kad greit isalksta.

    Ausra

  9. 1

    jei svoris auga, tai viskas gerai :)tik nepergyvenk ir viskas bus gerai, niekur nedigs pienukas :)

    Ausrute